‘ΑLE Inspirations by Alex Katsaiti: Mάθε ποια είναι τα κορυφαία fashion trends της σεζόν

Διονυσία Καλαποθαράκου
‘ΑLE Inspirations by Alex Katsaiti: Mάθε ποια είναι τα κορυφαία fashion trends της σεζόν

Και για να γίνει αυτό αρκεί να πατήσεις το play στο παρακάτω και άκρως επιμορφωτικό video μόδας.

Πριν προλάβεις να αναρωτηθείς φωναχτά «τι σημασία έχουν οι τάσεις σε περίοδο καραντίνας» να σε προλάβουμε και να σου πούμε πως πρώτον: δεν ντυνόμαστε για τους άλλους, ντυνόμαστε για εμάς τις ίδιες και το να μας αρέσει η εικόνα που βλέπουμε στον καθρέπτη -η fashionable εικόνα που βλέπουμε στον καθρέπτη, επαναδιατυπώνω- μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχολογία μας σε περίοδο lockdown. Δεύτερο, τα fashion trends που μας έδειξε και μας ανέλυσε η style expert, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, στο video με συμβουλές μόδας που έκανε για τα ΆLE (ΆLE Inspirations λέγεται και μόλις πατήσεις το play παρακάτω σίγουρα «θα εμπνευστείς» για το τι να φορέσεις μόλις βγούμε από το σπίτι), μπορούμε να τα υιοθετήσουμε για πολλούς ακόμα μήνες οπότε «η γνώση είναι δύναμη» και ξεκινάμε να τα «μελετήσουμε» από τώρα.

https://www.instagram.com/p/CG41tP-MSbC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


#Layering
Από τις αγαπημένες τάσεις των διεθνών Οίκων Μόδας, ειδικότερα των βορείων χωρών που η θερμοκρασία πέφτει απότομα το φθινόπωρο και τους χειμερινούς μήνες. Στο video βλέπουμε την Aλεξάνδρα να φοράει ένα λεπτό, μαύρο ζιβάγκο ΆLE μέσα από πουκάμισα, tops, πουλόβερ ακόμα και φορέματα και αυτός είναι ο πιο ασφαλής και κομψός τρόπος να υιοθετήσεις την τάση… φορώντας απλά μέσα από τα ρούχα σου ένα μονόχρωμο ζιβάγκο.



4


#Mix prints
Η style expert συνδυάζει καρό με floral και δύο διαφορετικά λουλουδάτα μοτίβα μαζί κάνοντας το να δείχνει τόσο αρμονικό το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό μας αποδεικνύει πως η συγκεκριμένη πλουραλιστική τάση δεν είναι μόνο για τις τολμηρές, αλλά για όσες έχουν αντίληψη και μπορούν να συνδυάσουν διαφορετικά patterns σε ίδιες χρωματικές αποχρώσεις χωρίς το look τους να δείχνει υπερβολικό και φορτωμένο.

#Dark Romantic
Σκουρά floral, πλισέ φούστες από δερματίνη, total black looks με λεπτομέρειες από δαντέλα και άλλα ‘ALE κομμάτια και σύνολα που αντιπροσωπεύουν το νεορομαντικό κίνημα στη μόδα είναι και φέτος επίκαιρα. Για να μη γίνει γλυκανάλατο το στυλ σου αρκεί να επιλέξεις ένα girly item σε μαύρη, μπλε, γκρι ή καφέ απόχρωση και να το συνδυάσεις με ένα πιο ροκ ή κομψό ρούχο. Θα είσαι και μέσα στη μόδα και θα πάρεις σίγουρα την έγκριση της ειδικού, Αλεξάνδρας Κατσαΐτη.

https://www.instagram.com/p/CGZa7DXAITv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Τώρα, λοιπόν, που θα έχουμε περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι για να δούμε βιντεάκια και για να αφομοιώσουμε ό,τι νέο και ενδιαφέρον «παίζει» στον κόσμο της μόδας και στον «Πλανήτη Τάσεις», αυτό το video μπει σίγουρα στα αγαπημένα σου στο laptop. Γιατί θα περάσεις και 8 λεπτά με θετικά vibes και άφθονο στυλ αλλά ταυτόχρονα θα φρεσκάρεις τις γνώσεις σου γύρω από το πιο «γυναικείο», χειμερινό θέμα συζήτησης… το «ωραίο είναι αυτό αλλά πώς το φοράμε πάλι». Καλή Προβολή!