Αυτές είναι οι άνετες flat μπότες που μπορείς να φοράς και στην καραντίνα

Αυτές είναι οι άνετες flat μπότες που μπορείς να φοράς και στην καραντίνα

Προσφέρουν άνεση και στυλ.

Τα παπούτσια είναι μια από τις μεγαλύτερες αγάπες του ωραίου φύλου εδώ και πολλά χρόνια. Ναι, οι γυναίκες αγαπάμε όλα τα υποδήματα που μας χαρίζουν στυλ όπως γόβες, μπότες ή sneakers και δεν ντρεπόμαστε καθόλου να το ομολογήσουμε. Όπως λέει άλλωστε ένα παλιό ρητό η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοράς βαρετά/αδιάφορα παπούτσια κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα.

Κάθε σεζόν υποδεχόμαστε όλα τα νέα σχέδια και trends. Την ώρα που ο χώρος της μόδας περνά μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες κρίσεις, υπάρχει μια τάση που τα it girls έχουν βρει και λατρέψει. Μιλάμε φυσικά για τα chunky boots, δηλαδή τις χοντροκομμένες μπότες με ψηλή πλατφόρμα. Είναι άνετες, προσφέρουν στήριξη και δεν βαραίνουν το πόδι, γεγονός που τις καθιστά το πιο πολυπόθητο παπούτσι αυτής της εποχής.

Πολλοί από τους μεγάλους οίκους όπως Bottega Veneta, Τhe Row, Ganni, Alexander McQueen, Prada και Chanel, πόνταραν φέτος στα chunky boots, δημιουργώντας εντυπωσιακά σχέδια υψηλής αισθητικής που όλες θέλουμε να φορέσουμε. Οι μεγαλύτερες fashion influencers καθώς και οι celebrities (Irina Shayk, Bella Hadid, Rosie Huntington-Whiteley κ.ά) έχουν υιοθετήσει την τάση με απόλυτη επιτυχία, χαρίζοντάς μας stylish εικόνες.

https://www.instagram.com/p/CGe8dC9Ha6H

Δες επίσης: 8 trends που φορούν τα πιο cool κορίτσια στο TikTok

https://www.instagram.com/p/CHXQ-wIJ3az

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το νέο αγαπημένο παπούτσι των fashionistas.