Run Danai, Run!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Run Danai, Run!

Ένα πρόσωπο συνώνυμο της ενέργειας -και δη της θετικής- όπως η Δανάη Μπάρκα, δεν θα μπορούσε να κάνει καμία διαφορετική επιλογή στο activewear πέρα από τη νέα συλλογή της adidas, COLD.RDY.

Barka 002

Από το πλατό της πρωινής εκπομπής της στο Μega «Πάμε Δανάη!», στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις εκτός τηλεόρασης, στον χρόνο που διαθέτει στους φίλους και την οικογένειά της, στα hobbies και τα πράγματα που κάνει μόνο για τον εαυτό της όταν θέλει να νιώσει πλήρης και γεμάτη εικόνες και όμορφα συναισθήματα, η Δανάη Μπάρκα αισθάνεται πολλές στιγμές της ημέρας ότι οι 24 ώρες δεν της φτάνουν. Στροβιλίζεται σε έναν «κυκλώνα» απαιτήσεων και «θέλω» που διαμορφώνουν μία ρουτίνα άλλοτε κουραστική, άλλοτε υπέροχη, μα πάντα μοναδική.

Και σε αυτήν την απαιτητική καθημερινότητα θέλει «συμμάχους» που να μπορεί να στηρίξει πάνω τους τόσο το άψογο, athleisure style της, όσο και την άνεση της. Θέλει συμμάχους σαν τη νέα συλλογή ρούχων και αθλητικών COLD.RDY. της adidas. Η σειρά αυτή είναι το τέταρτο και τελευταίο λανσάρισμα της σειράς .RDY της adidas, που κάνει focus στην προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες. Η collection που έχει αγαπήσει η Δανάη δημιουργήθηκε από ανθεκτικά υλικά, με στόχο να διατηρούν τη θερμότητα κλειδωμένη για απόλυτη μόνωση, επιτρέποντας παράλληλα στον αέρα και στην υγρασία να κινούνται, ώστε το εσωτερικό να παραμένει στεγνό. Η μεγάλη ποικιλία της συλλογής συνδυάζει άψογα τα σπορ, την απόδοση και το στυλ, καθώς έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί σίγουρους και άνετους, όλους αυτούς που τους αρέσει –αλλά και που είναι αναγκαίο- να κινούνται στην πόλη, ακόμα και σε δύσκολες, χειμερινές, καιρικές συνθήκες.



Barka 003

Η Δανάη φοράει το αγαπημένο της μοβ φούτερ για το βραδινό της jogging στα στενά γύρω από το σπίτι της. Είναι ο δικός της τρόπος για να αποφορτίζεται από την ένταση της δουλειάς μετά από πολύωρα γυρίσματα και χρονοβόρα meetings. Επιλέγει το fluffy, αμάνικο jacket της για να προστατευθεί από τον παγωμένο αέρα στους περιπάτους που απολαμβάνει να κάνει τα Σαββατοκύριακα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Διαλέγει πάντα τα άνετα, adidas Ultra Boost για να ολοκληρώνει τα sporty σύνολά της τόσο όσο πηγαίνει στο κανάλι, αλλά και όσο χαλαρώνει με τις φίλες της στον μεγάλο καναπέ του σπιτιού της. Το μαύρο, adidas κολάν της από τη σειρά COLD.RDY είναι ό,τι πιο πρακτικό και κομψό έχει φορέσει το τελευταίο διάστημα για να κάνει τα ψώνια της στο super market αλλά και pilates μέσω Zoom στο κέντρο του σαλονιού της. Το απορροφητικό, ζιβάγκο στην hot απόχρωση του magenta το φοράει συνεχώς μέσα από τα hoodies και τα πουλόβερ της, όχι μόνο γιατί ένα κορίτσι που ξέρει από μόδα όπως εκείνη, λατρεύει το layering, αλλά και γιατί με αυτόν τον τρόπο νιώθει προστατευμένη από το κρύο όταν βγάζει έξω το σκύλο της.

Barka 001

Η Δανάη συνδέει τα ρούχα που αγαπάει με δραστηριότητες που τη βοηθούν να γεμίσει τις μπαταρίες της κάθε μέρα, όλη μέρα. Με πράξεις και δραστηριότητες που τη γεμίζουν αισιοδοξία και καλύπτουν την ανάγκη της για επικοινωνία και άθληση, εντός και εκτός σπιτιού. Μία γυναίκα δυναμική, γεμάτη ζωή και ενέργεια «ρουφάει» τις όμορφες στιγμές της ζωής για να έχει την αντοχή να αντιμετωπίσει και τις δύσκολες. Και αυτό το κάνει με στυλ και προστασία, το κάνει μέσα από τη νέα συλλογή adidas COLD.RDY. και τα κομμάτια που αγαπά. Η Δανάη ξέρει πώς να πετυχαίνει τους στόχους της, όπως ξέρει και να απολαμβάνει την κάθε πτυχή της ζωής της αντιμετωπίζοντας τα πάντα με χαμόγελο και μαχητικότητα. Προσπαθεί να είναι καλή με ό,τι καταπιάνεται την ίδια στιγμή που επιλέγει να γίνεται ευτυχισμένη μέσα από τη στοχοθεσία της. «Τρέχει μπροστά», ρίχνοντας κλεφτές ματιές γύρω της και «παίρνοντας» μαζί της ό,τι την κάνει χαρούμενη… hobbies, δουλειές, φίλους και ρούχα που έχουν ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα και την καρδιά της.

Ιnfo: Η συλλογή COLD.RDY είναι διαθέσιμη στα adidas stores, σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών και online στο adidas.gr