Winter 2021 Coat Report: Στην Tommy Hilfiger θα βρεις τα πιο cool μπουφάν & παλτό για φέτος

Διονυσία Καλαποθαράκου
Winter 2021 Coat Report: Στην Tommy Hilfiger θα βρεις τα πιο cool μπουφάν & παλτό για φέτος

Και μπορείς να τα κάνεις δικά σου σε πολύ καλές τιμές εν όψει «Black Friday».

Η «Black Friday», η πιο αγαπημένη shopping συνήθεια των τελευταίων ετών, είναι τώρα προ των Πυλών και ανυπομονούμε να τη ζήσουμε -έστω και από την οθόνη του laptop μας- αποκτώντας τα must have items του 2021 με τις καλύτερες εκπτώσεις της αγοράς. Και επειδή είμαστε προνοητικές σε ό,τι έχει να κάνει με τα ρούχα μας ο στόχος μας για την shopping list που θα φτιάξουμε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, είναι ένας και ξεκάθαρος: κομμάτια statement με διαχρονικό χαρακτήρα, χρηστικά και κομψά. Γι΄αυτό επικεντρωθήκαμε στα coat trends της σεζόν και στα απαραίτητα είδη πανωφοριών για τον φετινό χειμώνα.

Βοmber jackets, καρό παλτό από μαλλί και κασμίρι, color blocked πανωφόρια και καπιτονέ μπουφάν, είναι μόνο μερικά από τα διαχρονικά κομμάτια Tommy Hilfiger που μπορείς να αποκτήσεις στην «Black Friday» με μειωμένη τιμή και να τα φοράς όλα τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής σου. Οι τάσεις στα πανωφόρια της σεζόν F/W 2020-21 δεν κρύβουν μέσα τους εκπλήξεις, παρά μονάχα διαχρονικά στυλ που θα αναβαθμίζουν τα winter looks σου όσα χρόνια και αν περάσουν, χωρίς να θεωρούνται ποτέ «out of fashion». Μπορείς να τα αποκτήσεις τώρα online, με έκπτωση και να δώσεις ένα cool boost στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα με all time classic μπουφάν και παλτό που θα φοράς για πάντα.

https://www.instagram.com/p/CHI1gtqJ8sT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Βρήκαμε για εσένα τα 5 hot σχέδια γι’ αυτόν τον «περίεργο» χειμώνα που διανύουμε τα οποία έχουν δύο κοινά χαρακτηριστικά: είναι Τommy Hilfiger και κολακεύουν όλα τα στυλ και όλες τις γυναικείες σιλουέτες. Εξυπηρετούν τις βασικές αρχές της κομψότητας, κινούνται σε minimal γραμμές και σε βασικές χρωματικές αποχρώσεις, ενώ η υψηλή ποιότητα κατασκευής τους είναι ικανή για να τα κάνει να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε εκατοντάδες παρόμοια. Αυτήν την «Black Friday» μπορείς να μπεις στο site της Tommy Hilfiger και να τα αποκτήσεις στις καλύτερες δυνατές τιμές. Γιατί για να φτιάξεις μία capsule γκαρνταρόμπα που θα φοράς για χρόνια, αξίζει να επενδύσεις σε κλασικά κομμάτια με μοντέρνα αισθητική. Αξίζει να επενδύσεις σε μπουφάν, jacket και παλτό Tommy.

jacket tommy

#1 Jacket με κέντημα
Η πιο κομψή παραλλαγή του κλασικού «army jacket», είναι αυτό το μπλε κοντό Tommy Hilfiger με το λογότυπο διακριτικά κεντημένο στο τσεπάκι. Η σκούρα μπλε απόχρωσή του το κάνει ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας ενώ η λεπτή γραμμή του το φέρνει στο Νο1 των επιλογών μας για χειμερινό layering. Φοριέται και μέσα από loose παλτό και πάνω από biker, δερμάτινο μπουφάν.

kapitone tommy

#2 Καπιτονέ μπουφάν
Είτε είσαι είτε δεν είσαι οπαδός του athleisure style, χρειάζεσαι το πιο διάσημο στυλ sporty μπουφάν για φέτος, στην γκαρνταρόμπα σου: το καπιτονέ. Το κομμάτι που ξεχωρίσαμε είναι σε χακί απόχρωση, από 100% ανακυκλωμένο πολυέστερ και είναι φυσικά Tommy Jeans. Το συνδυάζεις με τη φόρμα σου όταν πατάς το #6 και βγαίνεις για τρέξιμο, αλλά θα το συνδυάσεις και με όλα σου τα casual ρούχα μόλις επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

tommy palto

#3 Κλασικό παλτό με δύο χρώματα
Από τη σειρά Tommy Icons έρχεται το πιο σοφιστικέ είδος πανωφοριού, το μπεζ, στην πιο στυλάτη εκδοχή του, αυτήν με τα δύο χρώματα. Η color blocked version του συνδυάζει δύο σοφιστικέ αποχρώσεις, το καμηλό με το μπλε, και σου υπόσχεται να αναβαθμίσεις όλα τα preppy looks σου. Εξαιτίας του διαχρονικά κομψού design του δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα. Ούτε αυτόν τον χειμώνα, αλλά ούτε και τους επόμενους.

bomber tommy

#4 Βοmber jacket
Αυτό το Τοmmy Hilfiger μπουφάν, από τη σειρά Icons, είναι ένα κομμάτι - κλειδί για κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Το κομψό μπλε χρώμα του σε συνδυασμό με το all time classic, bomber σχέδιό του, το κάνουν απαραίτητο σε όλες τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στην πόλη αλλά αγαπούν και τις αποδράσεις στην εξοχή.

tommy karo palto

#5 Kαρό παλτό
Ένα βαμβακερό, καρό παλτό σε παστέλ αποχρώσεις σαν και αυτό το Tommy Hilfiger είναι το αγαπημένο πανωφόρι των preppy κοριτσιών που αγαπούν τις retro αναφορές στο ντύσιμό τους. Και τον φετινό χειμώνα είναι και ένα από τα μεγαλύτερα coat trends. Συνδυάζεται με ladylike φορέματα, με ρομαντικά tops, ακόμα και με ανδρόγυνα σύνολα για να τους δώσει ένα πιο girly twist.