6 άνετες φόρμες που θα κάνουν τη ζωή στην καραντίνα πολύ πιο εύκολη

6 άνετες φόρμες που θα κάνουν τη ζωή στην καραντίνα πολύ πιο εύκολη

Υπέροχα σχέδια που δε θα αποχωρίζεσαι ούτε μετά τον εγκλεισμό.

Μέσα στο σπίτι, θες να νιώθεις άνετα. Ανεξάρτητα από καραντίνες και εγκλεισμούς, αλλά πόσο μάλλον τώρα που είμαστε τόσο πολύ κλεισμένοι μέσα. Ξυπνάμε το πρωί και, αφού ετοιμάσουμε το ρόφημά μας, πηγαίνουμε κατευθείαν να καθίσουμε στο πιο αναπαυτικό μας σημείο για να αρχίσουμε την τηλεργασία. Για κάποιους, αυτό θα είναι το γραφείο του σαλονιού, για άλλους, ο καναπές πάνω στα μαξιλάρια του, αλλά το κοινό όλων είναι ένα: τα άνετα ρούχα.

Δε θες να νιώθεις άβολα μέσα στο σπίτι και δεν υπάρχει και λόγος να το κάνεις. Ήδη έχεις να αντιμετωπίσεις όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σου, οπότε τα ρούχα πρέπει να σε διευκολύνουν και όχι να σου προσθέτουν έγνοιες. Γιατί, λοιπόν, να μην αντικαταστήσεις τα παντελόνια και τα jeans με άνετες –αλλά stylish- φόρμες; Θα είναι τα items που θα λατρέψεις και που δεν πρόκειται να αποχωριστείς ακόμα και όταν το lockdown αρθεί -με το καλό- αφού θα σου προσφέρουν αμέριστη άνεση.

Οι φόρμες που βρίσκονται στη συνέχεια δίνουν έμφαση σε αυτήν την comfy αίσθηση, ενώ η ποικιλία στα χρώματα θα φροντίσει την ικανοποίηση κάθε διάθεσης που μπορεί να έχεις μέσα στη μέρα.

Δες επίσης: Η Olivia Palermo βρήκε την πιο απαλή εναλλακτική της προστατευτικής μάσκας