Βρήκαμε το πιο cosy πανωφόρι για την περίοδο της καραντίνας και όχι μόνο

Βρήκαμε το πιο cosy πανωφόρι για την περίοδο της καραντίνας και όχι μόνο

Αξίζει να το προσθέσεις στη ντουλάπα σου.

Όσο πλησιάζουμε στην περίοδο των Χριστουγέννων, αρχίζουμε να φοράμε ολοένα και πιο χοντρά ρούχα, τα οποία θα μας προστατεύσουν από το κρύο, χαρίζοντας παράλληλα στυλ. Μπορεί για την ώρα να βρισκόμαστε σε καραντίνα, όμως ένα item που εξακολουθούμε καθημερινά να φοράμε είναι το αγαπημένο μας πανωφόρι. Η σύντομη βόλτα στη γειτονιά απαιτεί άλλωστε ένα casual μπουφάν άνετο, κομψό και ζεστό.

Ένα trend που έκανε την εμφάνισή του πριν λίγα χρόνια, επιστρέφει φέτος δυναμικά και μας καλεί να το δοκιμάσουμε. Μιλάμε φυσικά για το puffer coat, το ογκώδες φουσκωτό μπουφάν που θυμίζει λίγο πάπλωμα και αποτελεί αδιαμφισβήτητα το πιο cosy πανωφόρι αυτής της σεζόν.

Τα συγκεκριμένα μπουφάν έχουν υιοθετήσει ήδη επιτυχώς οι μεγαλύτεροι στυλίστες και fashion bloggers σε όλο το κόσμο αλλά πολλές γυναίκες εξακολουθούν να μην ξέρουν πώς να τα διαχειριστούν. Αρχικά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις το σωστό μήκος για το σωματότυπό σου και έπειτα ένα χρώμα που σε κολακεύει. Το μαύρο και το λευκό παραμένουν οι πιο δημοφιλείς, safe επιλογές των γυναικών μέχρι και σήμερα. Ιδανικό για street style και casual εμφανίσεις, το puffer coat μπορεί να φορεθεί με τις φόρμες, τα κολάν ακόμη και τα τζιν παντελόνια σου για να δώσει sporty chic αέρα.

Δες επίσης: Tomboy Style: 5 looks για να απογειώσεις το στυλ του αγοροκόριτσου

https://www.instagram.com/p/CHqGBC6FzS-

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις πώς φόρεσαν οι fashionistas το puffer coat για να αντιγράψεις το ακαταμάχητο στυλ τους.