Δέκα ζευγάρια μαύρα μποτάκια που θα φοράς αυτόν τον χειμώνα, αλλά και τον επόμενο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Δέκα ζευγάρια μαύρα μποτάκια που θα φοράς αυτόν τον χειμώνα, αλλά και τον επόμενο

Δέκα flat, κλασικά σχέδια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη οπού και αν έχεις να πας, εντός και εκτός σπιτιού.

Combat booties, Chelsea boots, μποτάκια με κορδόνια ή απλά flats για όλες τις ώρες της ημέρας; Τα διλήμματα είναι πολλά όταν φτάνουμε σε ένα τόσο προσφιλές ζευγάρι παπουτσιών, όπως είναι τα κλασικά, μαύρα μποτάκια χωρίς τακούνι. Και αυτό δεν το λες απαραίτητα κακό. Γιατί η αγορά και όλα τα αγαπημένα μας brands έχουν φροντίσει να μας «βγάλουν» από αυτά δίνοντάς μας πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές.

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τα δέκα καλύτερα, νέα σχέδια της αγοράς στην παρακάτω gallery και μπορείς τώρα να τα κάνεις δικά σου σε καλύτερες τιμές από τις αρχικές τους, εν όψει Black Friday. Διάλεξε το σχέδιο που ταιριάζει στο στυλ σου -κάποιο πιο chic, πιο boho ή πιο rock- και κάν’ το δικό σου τώρα.

Τα μαύρα μποτάκια είναι ένα key-piece για κάθε χειμερινό σου look καθώς συνδυάζονται με maxi αέρινα φορέματα, με girly mini, με harem pants, με skinny jeans ακόμα και με παντελόνια φόρμας και απλά, βαμβακερά μπλουζάκια από πάνω. Μπορούν να φορεθούν με τους ίδιους τρόπους που μπορούν και τα sneakers χωρίς να είναι τόσο «μονοδιάστατα» στυλιστικά. Δεν σε εγκλωβίζουν, δηλαδή, σε έναν μόνο τρόπο ντυσίματος, αυτόν του athleisure και του sporty, αλλά ολοκληρώνουν με πιο κομψό ύφος κάθε σου ενδυματολογική επιλογή… πρωινή αλλά και βραδινή. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: AMAs 2020: Όλες οι εμφανίσεις από τα χθεσινά μουσικά βραβεία