Body Positive: Δέκα curvy φορέματα που θα κάνουν αυτήν την «Black Friday» πιο ενδιαφέρουσα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Body Positive: Δέκα curvy φορέματα που θα κάνουν αυτήν την «Black Friday» πιο ενδιαφέρουσα

Σε όλα τα μήκη και στυλ για να διαλέξεις ποιο σου ταιριάζει.

Wrap, πλεκτά, με εντυπωσιακά floral σχέδια και minimal, δυναμικές γραμμές, τα φορέματα που θα βρεις στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς απευθύνονται σε γυναίκες με καμπύλες και υψηλή αισθητική που θέλουν να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και ταυτόχρονα να νιώθουν θηλυκές και γεμάτες αυτοπεποίθηση μέσα στα ρούχα τους. Μπορείς να τα αποκτήσεις τώρα, εν όψει «Black Friday» με εκπτώσεις από 20% έως 50% και να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου μερικά διαχρονικά, επίκαιρα κομμάτια.

Φορέματα που φοριούνται και πρωί αλλά και βράδυ, ανάλογα με τον τύπο των παπουτσιών που θα επιλέξεις να τα συνδυάσεις, και είναι ό,τι πρέπει για τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις σου, μπορούν τώρα να γίνουν δικά σου μέσω της ευκολίας και της ασφάλειας του online shopping.

Ποια δεν θα ήθελε ένα animal printed dress για να συνδυάσει τις neutral μπότες της ή ένα μονόχρωμο, καφέ shirt dress από δερματίνη για να φορέσει με τα λευκά sneakers της ή με τα biker boots της; Σκοπός του «έξυπνου shopping» (αυτού, δηλαδή, που κάνεις στις εκπτώσεις και στις ημέρες προσφορών) είναι να εμπλουτίσεις την ντουλάπα σου με all time classic κομμάτια που θα φοράς για μία ζωή. Και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως και τα δέκα, νέα, curvy φορέματα παρακάτω, ανήκουν σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 10 κλασικές τσάντες που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις την «Black Friday»