My Precious: Εσύ έχεις βρει αυτό το ένα και μοναδικό δαχτυλίδι που θα φοράς για πάντα;

Διονυσία Καλαποθαράκου
My Precious: Εσύ έχεις βρει αυτό το ένα και μοναδικό δαχτυλίδι που θα φοράς για πάντα;

Aν όχι, στο κοσμηματοπωλείο Γεωργαντάς στην Κηφισιά έχουν την εμπειρία, τη γνώση και την αισθητική για να σε βοηθήσουν να το ανακαλύψεις και να το κάνεις δικό σου.

diamantenio daxtylidi

Σύμβολο αιώνιας αγάπης, απόδειξη status, εντυπωσιακό κόσμημα ή συναισθηματικό δώρο; Όπως και αν «αντιμετωπίζεις» τα μονόπετρα δαχτυλίδια, είναι σίγουρο πως έχεις μία σταθερά στις σκέψεις σου… Αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να είναι μοναδικά για κάθε γυναίκα. Γιατί δεν αντιπροσωπεύουν μόνο το πρόσωπο που της το χάρισε και τα συναισθήματά του για εκείνη αλλά και το δικό της, προσωπικό στυλ. Γι’ αυτό πριν διαλέξεις το δικό σου μονόπετρο δαχτυλίδι γάμου ή αντίστοιχα τις δικές σου βέρες γάμου είναι μία πολύ συγκεκριμένη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις και αυτή είναι προς το κοσμηματοπωλείο Γεωργαντάς στην Κηφισιά.

oikogeneia georganta

Αυτό το τόσο γνωστό και αγαπητό jewelry shop ιδρύθηκε το 1983, πριν από 37 ολόκληρα χρόνια, από τον Δημήτρη Γεωργαντά, έναν άνθρωπο με πολύ μεράκι για την τέχνη της χρυσοχοΐας. Με το πολύ κολακευτικό προσωνύμιο «ο άρχοντας των δαχτυλιδιών της Κηφισιάς», να τον συντροφεύει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του κατάφερε μέσα σε 17 χρόνια να διπλασιάσει το μέγεθος του καταστήματός του και να προσελκύσει πελάτες από ολόκληρη την Αθήνα με τα μοναδικά designs του και την απαράμιλλη ποιότητά τους.

Oικογένεια Γεωργαντά

diamantenia daxtylidia gewrgantas

Το «know how» στον τομέα των δαχτυλιδιών έγινε με την πάροδο των χρόνων υπόθεση οικογενειακή και σήμερα το κομψό αυτό κατάστημα που στεγάζεται στο νούμερο 2 της οδού Κολοκοτρώνη, στην «καρδιά» της Κηφισιάς, αποτελεί το «the place to be» όλων των ζευγαριών πριν από τον γάμο τους.

diamantenia vera

Βέρες γάμου από λευκόχρυσο 18 Κ, πλατίνα ή χρυσό που με το δέσιμο και το ξεχωριστό στυλ τους κολακεύουν και «εναρμονίζονται» σε όλα τα δάχτυλα, μπορούν να αποτελέσουν το πιο λαμπερό ξεκίνημα μίας κοινής ζωής και πορείας. Αλλά και τα μονόπετρα δαχτυλίδια, στα οποία εξειδικεύεται το «κοσμηματοπωλείο Κηφισιά Γεωργαντάς» είναι τόσο ξεχωριστά όσο και η κάθε γυναίκα που θα φορέσει.

Αν προβληματίζεσαι στο πώς θα διαλέξεις το δικό σου, σε περίπτωση που θες να πας διαβασμένη και όχι να αφεθείς στον «έρωτα με την πρώτη ματιά» με το που δεις τις προθήκες του κοσμηματοπωλείου, από το κατάστημα Γεωργαντάς ξέρουν πώς να σε κατευθύνουν ώστε να διαλέξεις το ιδανικό μονόπετρο δαχτυλίδι για εσένα.

daxtylidi gamoy
daxtylidi me zafeiri
diaforetikes veres

«Για την τέλεια πρόταση γάμου, το δαχτυλίδι είναι το βασικό συστατικό που σκοπό έχει να εντυπωσιάσει κάθε γυναίκα αλλά και να αποτελέσει ένα σύμβολο παντοτινής αγάπης», μας λένε οι ειδικοί.
«Για να καταλήξεις στο ιδανικό για εσένα υπάρχουν 3 στοιχεία που πρέπει να εξετάσεις: 1) την επιλογή της πέτρας καθώς αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό του. Tα μονόπετρα με διαμάντι είναι η πιο συνήθης επιλογή για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, αλλά πλέον υπάρχουν και άλλες πολύ κομψές εναλλακτικές, όπως τα δαχτυλίδια με ζαφείρια, τα δαχτυλίδια με σμαράγδια και τα δαχτυλίδια με ρουμπίνια. 2) Η επιλογή του σχήματος της πέτρας παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο καθώς καθορίζει το αν θα ταιριάζει στο χέρι μιας γυναίκας ή όχι. Τα βασικότερα σχήματα κοπής μιας πέτρας είναι 7: Round, princess, emerald, marquise, oval, pear shaped, και cushion. Σίγουρα ανάμεσα τους “κρύβεται” και αυτό που ταιριάζει στο δικό σου χέρι! 3)Τέλος, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το δέσιμο ενός μονόπετρου, το οποίο αφορά στον τρόπο με τον οποίο η πέτρα τοποθετείται πάνω στο σκελετό του δαχτυλιδιού και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το στυλ του κοσμήματος. Υπάρχουν διάφορα είδη δεσίματος, όμως τα πιο δημοφιλή είναι: Solitaire, halo, three stone, prong, bead, pavé, channel, bezel και cathedral», μας εξήγησαν από το κοσμηματοπωλείο Γεωργαντάς, λύνοντας όλες μας τις απορίες, τις δικές μας και των «brides to be».

Σε ό,τι αφορά τις τιμές των μονόπετρων και των διαμαντιών το εύρος τους είναι μεγάλο καθώς εξαρτάται άμεσα από το είδος και την ποιότητα του διαμαντιού που θα επιλέξει η καθεμία από εμάς. Οι τιμές των διαμαντιών καθορίζονται από διάφορους παράγοντες όπως το βάρος, η καθαρότητα και η ποιότητα της κάθε πέτρας και μπαίνοντας στο κοσμηματοπωλείο Γεωργαντάς όλες σου οι απορίες θα λυθούν από τους ειδικούς που θα σου αναλύσουν ακριβώς πόσο κοστίζει αλλά και γιατί κοστίζει τόσο το δαχτυλίδι που θα επιλέξεις.

«Τα κοσμήματα είναι οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας», λέμε παραφράζοντας λίγο το τραγούδι της Monroe και αυτοί που γνωρίζουν από αυτά, όπως το κοσμηματοπωλείο Γεωργαντάς είναι «διπλά φίλοι της». Η αγάπη πρέπει να εκφράζεται με τα σωστά λόγια, με τις κατάλληλες πράξεις αλλά και με υπέροχα δαχτυλίδια που θα φοράς για πάντα!