Οδηγός Αγοράς: Τα πιο ζεστά παλτό της αγοράς για να διαλέξεις ποιο σου ταιριάζει

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: Τα πιο ζεστά παλτό της αγοράς για να διαλέξεις ποιο σου ταιριάζει

Puffer jacket, μακρύ καπιτονέ ή απλό μάλλινο; Όποιο παλτό και να διαλέξεις φέτος το στυλ του είναι τόσο κλασικό που θα το φοράς για πολλά χρόνια.

«Επιστροφή στις ρίζες» και σε ό,τι αφορά τα παλτό και τα πανωφόρια του φετινού χειμώνα. Τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας έχουν επικρατήσει σε σχέση με όλα τα εφήμερα και εκκεντρικά fashion trends που μπορεί να υιοθετούσαμε τα προηγούμενα χρόνια και η πανδημία μας έχει κάνει να αντιμετωπίζουμε με σκεπτικισμό ό,τι μπορεί να ξεφεύγει από τις απλές και τις διαχρονικές γραμμές που θα φοράμε μία ζωή. Τα μπουφάν δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Γι΄ αυτό και εμείς στον πιο χειμερινό Οδηγό Αγοράς που θα δεις αυτές τις ημέρες, διαλέξαμε cozy και ζεστά πανωφόρια σε all time classic σχέδια.

Puffer jacket, μάλλινα παλτό, μακριά καπιτονέ μπουφάν και διάφορα άλλα coat trends της φετινής χρονιάς, τώρα μπορούν να γίνουν δικά σου από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού μόνο με ένα κλικ. Δες αναλυτικά τα must have κομμάτια για τον χειμώνα του 2021 και πρόσθεσέ τα στο «καλάθι των αγορών» σου κάνοντας το πιο πρακτικό και κομψό δώρο στον εαυτό σου για τα φετινά Χριστούγεννα.

Τα περισσότερα από τα παρακάτω πανωφόρια συνδυάζονται τόσο με casual όσο και με πιο preppy looks και είναι ιδανικά για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Βρες το key piece που νιώθεις ότι λείπει από τη δική σου γκαρνταρόμπα και ολοκλήρωσε τα χειμωνιάτικα outfits σου με ένα ρούχο που θα φοράς για «πολλούς χειμώνες» ακόμη. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Η Kate Middleton έχει ήδη υιοθετήσει την μεγαλύτερη τάση για φέτος στα παπούτσια