Οδηγός Αγοράς: Καπιτονέ μπουφάν για τις κρύες, χειμωνιάτικες μέρες σαν τη σημερινή

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: Καπιτονέ μπουφάν για τις κρύες, χειμωνιάτικες μέρες σαν τη σημερινή

Όταν έξω βρέχει δεν σκέφτεσαι πως θέλεις να αγοράσεις κάτι «ζεστό»; Kαι δεν εννοούμε καφέ!

Κάθε μέρα που ξεκινάμε τη διαδικασία του «τι Οδηγό Αγοράς να κάνουμε σήμερα», σκεφτόμαστε λίγο τη γιαγιά μας όταν ήμασταν παιδιά που έλεγε «τι να μαγειρέψω πάλι;» Kάθε, μα κάθε, πρωί! Εμείς, εδώ στο Queen.gr, προσπαθούμε να αντλήσουμε έμπνευση από την επικαιρότητα (aka γιορτές και είμαστε σε mood χαράς όσο περίεργα και αν περάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα), από την εποχή (χειμώνας είναι ας φορέσουμε επιτέλους ζακάρ πλεκτά) αλλά και από τον καιρό. Σήμερα, λοιπόν, μια βροχερή και κρύα μέρα σαν και αυτήν τα must have πανωφόρια της σεζόν στριφογύριζαν στη σκέψη μας.

Και γι’ αυτό φτιάξαμε έναν Οδηγό Αγορά με καπιτονέ μπουφάν, σε puffer αλλά και ίσια γραμμή, που από τη μία είναι τάση τον φετινό χειμώνα και από την άλλη θα τα θέλαμε όλα στην γκαρνταρόμπα μας. Σήμερα, αλλά και τις υπόλοιπες κρύες μέρες του χρόνου. Σε μονόχρωμα ή διακριτικά printed σχέδια, με μεσαίο, κοντό ή μακρύ μήκος, αυτά τα πανωφόρια ολοκληρώνουν με τον πιο «ζεστό» τρόπο όλα μας τα looks. Από τα sporty outfits που φοράμε στην άθληση, μέχρι τα casual σύνολα που επιλέγουμε στη βόλτα μας.

Διάλεξε ποιο από τα παρακάτω ταιριάζει στο στυλ σου και κάν’ το δικό σου τώρα, αγοράζοντάς το online. Μπορείς φυσικά πάντα να επιλέξεις την μέθοδο του click away από τη στιγμή που το συγκεκριμένο κατάστημα την υποστηρίζει. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Αυτές είναι οι 5 κυρίαρχες τάσεις στα sneakers για τo 2021