Οδηγός Αγοράς: 10 μπλούζες που μπορείς να φορέσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 μπλούζες που μπορείς να φορέσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

Και να κλέψεις την παράσταση!

Τα party dresses, φέτος, τα έχουμε αφαιρέσει από τη λίστα με τα χριστουγεννιάτικα ψώνια μας και αυτό είναι κάτι απολύτως θεμιτό. Στη θέση τους, όμως, έχουμε βάλει μπλούζες που μπορούμε να φορέσουμε με το αγαπημένο μας, υφασμάτινο παντελόνι αλλά και με το flare jean που μας βολεύει και να είμαστε oι πιο κομψές στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.

Με ένα μακρυμάνικο top με παγιέτες, με ένα κορμάκι με κεντήματα ή με ένα printed πουκάμισο, μπορείς να είσαι καλοντυμένη όλη την ημέρα. Και δεν το γράφουμε για να το γράψουμε… το εννοούμε απόλυτα. Oι «λίγο πιο επίσημες» μπλούζες φοριούνται το πρωί με ένα σακάκι και ένα υφασμάτινο παντελόνι για πας στο γραφείο ακολουθώντας το dress code του εργασιακού σου περιβάλλοντος (τις εποχές τουλάχιστον που όλες πηγαίναμε στο γραφείο και η τηλεργασία δεν είχε μπει για τα καλά στις ζωές μας). Φοριούνται και το βράδυ όμως σε μία πιο επίσημη εμφάνιση, με μία ψηλόμεση παντελόνα και πέδιλα ή δερμάτινη, mini φούστα και booties και έτσι μπορείς να είσαι εντυπωσιακή και chic φορώντας ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας. Επίσης οι «καλές» μπλούζες» φοριούνται και αυτά τα Χριστούγεννα που το όλο κλίμα που επικρατεί και οι απαγορεύσεις των συναθροίσεων μας έχουν βάλει σε λιγότερο party mood και περισσότερο casual πνεύμα.

Εμείς διαλέξαμε για εσένα τα 5 πιο stylish tops της αγοράς και στα παρουσιάζουμε στον παρακάτω Fashion Guide όπου μπορούν να γίνουν δικά σου με ένα κλικ (ή με ένα click away). Γιατί το να επενδύεις σε κομψά κομμάτια, είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να δημιουργείς και να φοράς all day chic looks όλες τις εποχές του χρόνου. Διάλεξε ποιο ταιριάζει στο στυλ σου και καλά ψώνια!
Δες επίσης: Tα fashion trends που έγιναν viral το 2020 είχαν ένα κοινό...