Εσύ τι χρώμα δώρο θα διαλέξεις φέτος τα Χριστούγεννα;

Εσύ τι χρώμα δώρο θα διαλέξεις φέτος τα Χριστούγεννα;

Πώς θα σου φαινόταν όμως αν σου λέγαμε ότι οι φετινές γιορτές πέρα από το παραδοσιακό κόκκινο, θα έχουν και μπόλικο μπλε;

Το 2020 είναι μια χρονιά που θα μας μείνει αξέχαστη για πολλούς και προφανείς λόγους. Ωστόσο, καθώς πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, η διάθεσή μας ανεβαίνει και είτε με click away, είτε με courier, ετοιμάζουμε τα δώρα για τους λίγους και καλούς αγαπημένους μας, τους οποίους θα δούμε αυτές τις ημέρες.

Πώς θα σου φαινόταν όμως αν σου λέγαμε ότι οι φετινές γιορτές πέρα από το παραδοσιακό κόκκινο, θα έχουν και μπόλικο μπλε; Ίσως φαντάζει παράξενο, αλλά η δική μας συμβουλή είναι να το προτιμήσεις στα δώρα σου και να ξεχωρίσεις προσφέροντας κάτι πρωτότυπο μα κυρίως, κάτι καλύτερο, όπως κάνει εδώ και έναν χρόνο το myblu, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς με το μοντέρνο design και τις πολλές γεύσεις, το οποίο έχει κερδίσει τις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών.

Φέτος, λοιπόν, τα δώρα σου θα έχουν μπλε χρώμα και το γιατί, θα το ανακαλύψεις ακριβώς παρακάτω!

Είναι (ακόμα) το χρώμα της χρονιάς

Πριν από 12 μήνες σίγουρα δεν μπορούσες να φανταστείς πώς θα εξελισσόταν η χρονιά που διανύουμε. Η Pantone, πάντως, είχε ανακηρύξει ήδη πριν την πανδημία το classic blue ως χρώμα της χρονιάς για το 2020, μια επιλογή που συμβόλιζε την ηρεμία, τη σιγουριά και την εγγύτητα. Πράγματι, το μπλε προσφέρει γαλήνη και μπορεί να μετατραπεί σε ένα θεμέλιο πάνω στο οποίο μπορείς να «χτίσεις» τις σχέσεις και τις σκέψεις σου. Προσπάθησε να αναλογιστείς, λοιπόν, πόσο πολύτιμα ήταν όλα τα παραπάνω τους τελευταίους μήνες και θα καταλάβεις γιατί το μπλε είναι ιδανική επιλογή για τα φετινά σου δώρα.

Το επέλεξαν στις φετινές τους συλλογές οι πιο μεγάλοι οίκοι μόδας

Στις collections F/W 20-21 το cobalt blue έχει την «τιμητική» του. Δες για παράδειγμα πώς το καθιέρωσαν οι οίκοι μόδας Alberta Ferretti, Viktor & Rolph και Michael Kors στα statement κομμάτια της σεζόν τους και θα πάρεις μια γεύση. Το 2020 ήταν μια χρονιά που απαιτούσε από εμάς πρακτικό πνεύμα και ευελιξία. Σε ό,τι αφορά στη μόδα, λοιπόν, το 2021 θέλει διαχρονική κομψότητα και αυτό το έντονο μπλε, μπορεί να «παίξει» με την ίδια ευκολία σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες.

Ταιριάζει σε όλες

Το μπλε είναι αναμφίβολα ένα key color για κάθε γκαρνταρόμπα που ταιριάζει σε όλες, τόσο τις ξανθές, όσο τις μελαχρινές και τις κοκκινομάλλες. Γιατί; Διότι δίνει ένα σοφιστικέ twist σε όλα τα αξεσουάρ που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και αναδεικνύει την επιδερμίδα σου, είτε αυτή είναι σταρένια, είτε λευκή. Το «μπλε είναι το νέο μαύρο» για όλες τις ενημερωμένες γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και ήρθε για να αντικαταστήσει όλα τα συνηθισμένα color combos που φορούσες μέχρι τώρα, σχεδόν μηχανικά -γιατί απλούστατα δεν είχες βρει μία απόχρωση που να «σπάει» την κυριαρχία του κοινότυπου γκρι και του βαρετού καφέ.

Είναι το χρώμα του myblu

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς δίνει στο μπλε κάτι καλύτερο. Είναι στυλάτο, με καινοτόμο σχεδιασμό και αλλάζει τα δεδομένα στο άτμισμα. To myblu προσφέρει ποικιλία γεύσεων για να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει στη διάθεσή σου. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε οκτώ διαφορετικές γεύσεις και τρία επίπεδα νικοτίνης: Menthol 1,6% με γεύση μέντα, Mango Apricot 1,6% με γεύση μάνγκο-βερίκοκο, Strawberry Mint 1,6% με γεύση φράουλα-μέντα, Tobacco με νικοτίνη 1,6% και 0,8% με γεύση καπνού, Vanilla 0,8% με γεύση βανίλια, Blue Ice 0,8% και το Blue Ice 0% για αίσθηση δροσιάς. Μάλιστα, είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις τις προγεμισμένες κάψουλες με ένα απλό click και έτσι, κάθε στιγμή να απολαμβάνεις τη γεύση που θέλεις. Εκτός όμως από ποικιλία στις γεύσεις, το myblu προσφέρει και πέντε χρώματα στις συσκευές, ώστε να μπορείς να συνδυάζεις τη συσκευή με τα αγαπημένα σου αξεσουάρ.

myBluuuu

Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, χάρισε το κόκκινο στον Άγιο Βασίλη και προτίμησέ το για τα στολίδια στο δέντρο και εσύ… ζήτα σε μπλε το κάτι καλύτερο των φετινών γιορτών!