Οδηγός Αγοράς: Λαμπερές φούστες για τις ημέρες των εορτών

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: Λαμπερές φούστες για τις ημέρες των εορτών

Ήρθε η στιγμή να αποχωριστούμε για λίγο τα αγαπημένα μας φαρδιά παντελόνια.

Η «σωστή» φούστα είναι το «αλατοπίπερο» της γκαρνταρόμπας σου. Μπορεί να «δώσει γεύση» ακόμα και στο πιο βαρετό σύνολο και να το κάνει αυτομάτως να δείχνει πιο «γευστικό» και ποθητό στα μάτια μας. Τι εννοούμε; Σκέψου πως έχεις ένα απλό, ζακάρ πουλόβερ. Αν το φορέσεις με το jean σου και ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια θα είσαι άνετα και casual ντυμένη. Αν το βάλεις, όμως με μία πλισέ, midi φούστα σε έντονη απόχρωση, οπάκ καλσόν και πέδιλα, θα κάνεις μία statement εμφάνιση φορώντας και πάλι το ίδιο cozy κομμάτι που αγαπάς να βάζεις όλο τον χειμώνα.

Η φούστα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο look σου και γι’ αυτό βρήκαμε για εσένα τις πιο εντυπωσιακές, νέες κυκλοφορίες της αγοράς για να δώσεις μία νότα λάμψης και κομψότητας στις everyday εμφανίσεις σου χωρίς ουσιαστικά να χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα άλλο στον τρόπο που ντύνεσαι.

Aπό vinyl, με παγιέτες, με ρομαντικό πλισέ σχέδιο ή σε sexy pencil γραμμή, παρακάτω θα βρεις τις πιο hot φούστες της σεζόν σε mini και midi μήκος. Διάλεξε ποια ταιριάζει στο στυλ και στον σωματότυπό σου και κάνει ένα δώρο στον εαυτό σου. Το 2021 μας αξίζει λίγη extra λάμψη δεν νομίζεις; Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, ευτυχία και στυλ!
Δες επίσης: Αυτές είναι οι 7 πιο στυλάτες, χριστουγεννιάτικες ταινίες για να δεις αυτήν την εβδομάδα