Αυτά τα dress trends θα τα βλέπουμε παντού και το 2021

Διονυσία Καλαποθαράκου
Αυτά τα dress trends θα τα βλέπουμε παντού και το 2021

Πέντε τάσεις στα φορέματα που (δεν) θα βαρεθείς να βλέπεις και τη νέα χρονιά.

Νέο-ρομαντικά με balloon μανίκια, ρετρό crochet, διαχρονικά επίκαιρα με seventies γεωμετρικά σχέδια και αισθησιακά slip dresses σε κλασικές μαύρες και λευκές αποχρώσεις, είναι μερικά από τα στυλ φορεμάτων που είδαμε στα Instagram Accounts των μεγαλύτερων oίκων μόδας και των πιο γνωστών economy labels για το 2021. Από τα gipsy dresses με τα sexy cut-outs στον οίκο Cult Gaia, στα διακριτικά πλεκτά φορέματα των Zara και στα θηλυκά lingerie dresses του Οίκου Jacquemus, οι τάσεις που ξεχωρίσαμε στα φορέματα του 2021 έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι γνώριμες και κομψές. Σαν να βγάζεις από τη ντουλάπα το tweed σακάκι της γιαγιάς σου και να το φοράς με λευκό T-Shirt και jean, έτσι και τα dress trends της σεζόν είναι «παλιά» αλλά πολύ επίκαιρα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις 5 πιο σημαντικές -και αγαπημένες μας- τάσεις στα φορέματα για φέτος έτσι όπως τις διαμόρφωσαν και τις παρουσίασαν στις τελευταίες συλλογές τα πιο γνωστά labels του πλανήτη. Είναι όλες απόλυτα «φορέσιμες», θηλυκές και αρκετά πρακτικές, ενώ καλύπτουν μία ευρεία γκάμα στυλιστικών επιλογών από 90s lovers μέχρι girly fans.

Διάλεξε ποιες θες να υιοθετήσεις αυτήν τη νέα χρονιά που «ανοίγεται» μπροστά μας και ελπίζουμε να πάει πολύ καλύτερα από την προηγούμενη, ποιες είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία σου και ποιες μπορούν να καλυφθούν με κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και ετοιμάσου να περάσεις τους επόμενους μήνες μέσα σε πλεκτά και puff-sleeved φορέματα. Το «dress code» της σεζόν μόλις αποκαλύφθηκε!
Δες επίσης: Ίσως αυτό είναι το πρώτο κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις το 2021