Οδηγός Αγοράς: 10 παλτό από οικολογική γούνα για να αγοράσεις online τώρα στις εκπτώσεις

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 παλτό από οικολογική γούνα για να αγοράσεις online τώρα στις εκπτώσεις

Έρχεται κακοκαιρία και ένα faux fur coat το χρειάζεσαι, το ξέρουμε!

Τα έχουμε γράψει και τα έχουμε ξαναγράψει: η περίοδος των εκπτώσεων, ακόμα και αν αυτές αφορούν μόνο τις online αγορές μας πλέον γιατί τα μαγαζιά από αύριο θα είναι και επισήμως κλειστά (#lockdown3 γαρ), πρέπει να μας κάνει να επενδύουμε σε statement κομμάτια που θα φοράμε μία ζωή και τα faux fur coats ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.

Ένα τόσο ιδιαίτερο πανωφόρι όπως είναι το οικολογικό, γούνινο παλτό, είναι φυσικό βέβαια να το έχεις συνδέσει με τα βραδινά looks σου που αυτήν την περίοδο είναι ανύπαρκτα. Όταν όμως βρισκόμαστε σε φάση καραντίνας λίγο glam παραπάνω το επιτρέπουμε στον εαυτό μας όλες τις ώρες της ημέρας και μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση ακόμα και όταν πάμε μέχρι το super market. Έτσι μπορείς να εντάξεις το faux fur coat σου και στα πρωινά σου outfits χωρίς να αισθάνεσαι πως θα βγεις στο δρόμο και ο κόσμος θα σε κοιτάει περίεργα. «Μix&match» λέγεται αυτό και η Carrie Bradshaw το έκανε εδώ και χρόνια όταν φορούσε το δικό της οικολογικό, γούνινο παλτό πάνω από τη γκρι φόρμα της.

Παρακάτω σου δείχνουμε 10 κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις τώρα για να διασφαλίσουμε πως τα μόνα βλέμματα που θα τραβήξεις πάνω σου θα είναι θαυμασμού με το που τα φορέσεις. Συνδύασε το γούνινο πανωφόρι σου με jean παντελόνι, με μία φαρδιά midi φούστα, με ένα απλό mini φόρεμα, ακόμα και με denim σαλοπέτα και δώσε μία νότα πολυτέλειας στις all day εμφανίσεις σου.

Επίσης τις επόμενες ημέρες που το κρύο θα είναι τσουχτερό είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να βάλεις πάνω από ένα πιο λεπτό jacket ώστε να κάνεις layering και να είσαι και ζεστά ντυμένη και πολύ κομψή. Δες τις προτάσεις μας, υιοθέτησε αυτή που σου ταιριάζει και ετοιμάσου να «μπεις» ξανά στο παιχνίδι της μόδας μετά το τέλος του lockdown, πιο stylish από ποτέ!
Δες επίσης: Θα κόψεις πίτα στο Zoom με τη δουλειά σου; Δες τι πρέπει να κάνεις για να είσαι εντυπωσιακή!