Ο κόσμος ανακάλυψε το πιο άνετο trend στις παντόφλες & δεν το αποχωρίζεται

Ο κόσμος ανακάλυψε το πιο άνετο trend στις παντόφλες & δεν το αποχωρίζεται

Προσφέρουν τόσο cozy και ζεστό κράτημα στα πέλματα που δεν απορούμε γιατί έχει γίνει αγαπημένο item.

Περίεργη η πραγματικότητά μας πλέον. Ή μάλλον, για να είμαστε ακριβείς, όχι και τόσο περίεργη πια. Ίσως αυτό ήταν ένα συναίσθημα που μας χαρακτήριζε τους πιο αρχικούς μήνες της καραντίνας. Τώρα, περισσότερο η δυσφορία έχει κυρίως πάρει τη θέση της. Και η ανυπομονησία. Για να μπορούμε να βγαίνουμε έξω χωρίς να είμαστε πάνω από το ρολόι για να μην περάσει η ώρα.

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε συνηθίσει σε έναν βαθμό να μένουμε στο σπίτι. Να φοράμε συνέχεια τις φόρμες μας και ό,τι πιο άνετο υπάρχει σε ρούχο και να καθόμαστε στον καναπέ με την κουβέρτα αγκαλιά για μία πιο cozy ατμόσφαιρα.

Δε θέλουμε να νιώθουμε την παραμικρή υπόνοια άβολης αίσθησης. Και γιατί να επιβαρύνουμε τον εαυτό μας περισσότερο από αυτά που ήδη έχει στο μυαλό του; Μάλλον ακριβώς αυτό έχει υπόψιν του το νέο trend της εποχής που φαίνεται να έχει κατακτήσει ήδη τις comfy επιλογές πολλών γυναικών εντός καραντίνας.

Ο λόγος για τις fluffy slippers ή αλλιώς τις χνουδωτές παντόφλες. Το ξέρουμε, άλλωστε, από πρώτο χέρι ότι οι παντόφλες είναι τα υποδήματα που φοράμε περισσότερο αυτό το διάστημα, οπότε η οποιαδήποτε εναλλακτική τους μόνο καλά μας κάνει να νιώθουμε. Πόσο μάλλον όταν πηγαίνει το κομμάτι της άνεσης σε άλλο επίπεδο.

Γι’ αυτό, λοιπόν, κι εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery μερικές από τις πιο ωραίες επιλογές που μπορείς να βρεις σε αυτήν την κατηγορία, ώστε τα πέλματά σου να έχουν την πιο ζεστή και αναπαυτική αγκαλιά.

Δες επίσης: Τα κολάν σε έντονα χρώματα επιστρέφουν και αποτελούν must-have για αυτή τη σεζόν