Fashion Affair: Αν έχεις σχέση πάθους με τη μόδα βρήκαμε τα ρούχα και αξεσoυάρ που θα σε ξετρελάνουν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Fashion Affair: Αν έχεις σχέση πάθους με τη μόδα βρήκαμε τα ρούχα και αξεσoυάρ που θα σε ξετρελάνουν

Και όχι μόνο εσένα, αλλά και τον καλό σου! Να τι να φορέσεις, λοιπόν, του Αγίου Βαλεντίνου για να δεις τον έρωτα και τον πόθο στα μάτια του...

Η Nicole Kidman έχει πει πως «δεν χρειάζεται να είσαι γυμνή για να είσαι sexy». Ίσα ίσα μερικές φορές ισχύει ακριβώς το αντίθετο: όσο πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ φοράς, τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αισθάνεσαι και αντίστοιχα πιο ποθητή γίνεσαι στα μάτια του καλού σου. Εντυπωσιακά φορέματα, chic ψηλοτάκουνα, λαμπερά κοσμήματα και αισθησιακά εσώρουχα «μπαίνουν» όλα στο παιχνίδι της σαγήνης για την φετινή 14η Φεβρουαρίου και σε προκαλούν «να παίξεις» με τον καλό σου, να κερδίσεις την προσοχή του και ταυτόχρονα να φορέσεις τα δέκα πιο κομψά fashion items της σεζόν.

Φέτος είναι ένα διαφορετικός «Άγιος Βαλεντίνος» από πολλές απόψεις. Δεν έχει δείπνο για δύο σε ρομαντικά εστιατόρια, απόδραση-έκπληξη σε κοντινό προορισμό, δεν έχει καν ποτό στο αγαπημένο σας bar ή cinema για να δείτε ρομαντικές ταινίες μέχρι να εκνευριστεί εκείνος και να βάλεις κρυφά τα κλάματα εσύ. Έχει όμως πολλή αγάπη και κρύβει από πίσω της η φετινή γιορτή την ανάγκη μας για επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων μας και των πραγματικών αναγκών μας σε μία χρονιά που, θέλοντας και μη, γυρίσαμε πίσω στα ουσιώδη της ζωής και της καθημερινότητάς μας.

Και ανάμεσα σε αυτά είναι και ο ποιοτικός χρόνος που περνάμε με τον καλό μας και που θα συνεχίσουμε να τον περνάμε και αυτήν τη ιδιαίτερη μέρα. Φορώντας τα πιο κομψά μας ρούχα και τρώγοντας στο σπίτι το αγαπημένο μας γεύμα. Μαζί. Οι δύο μας. Γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό σε ένα «ραντεβού» του Αγίου Βαλεντίνου: να είσαι μαζί με αυτόν που πραγματικά αγαπάς. Τώρα και το να φορέσεις κάτι από τα παρακάτω ultra stylish ρούχα και αξεσουάρ είναι έξτρα μπόνους για μία ερωτευμένη καρδιά.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 εσώρουχα που κάνουν φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο λίγο πιο sexy