My Sweet Valentine:Τα πιο ρομαντικά φορέματα της αγοράς για να κλέψεις την καρδιά του (από την αρχή)

Διονυσία Καλαποθαράκου
My Sweet Valentine:Τα πιο ρομαντικά φορέματα της αγοράς για να κλέψεις την καρδιά του (από την αρχή)

To ότι σε θέλει και σε θαυμάζει είναι δεδομένο, τέτοια μέρα όμως γιατί να μην θαυμάζει και το παστέλ, floral ή volumed φουστάνι σου;

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι» έλεγαν οι «παλιές» και προέτρεπαν τις κόρες τους να μάθουν να μαγειρεύουν καλά για να κερδίσουν την αγάπη του καλού τους. Εμείς εκσυγχρονιστήκαμε και αφού πια η κουζίνα δεν είναι μόνο «γυναικεία υπόθεση» θα αρκεστούμε να πούμε ότι «ο έρωτας περνάει από την γκαρνταρόμπα μας» και ότι τα σωστά ρούχα κάνουν καλή πρώτη εντύπωση και εξασφαλίζουν πως θα έχεις την ευκαιρία και για μία δεύτερη. Αν εσύ έχεις παρέλθει από το σημείο της δεύτερης εντύπωσης στη σχέση σου και βρίσκεσαι εδώ και καιρό «στην τοποθεσία» δεσμευμένη και ερωτευμένη, ο φετινός «Άγιος Βαλεντίνος» είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να την αναζωπυρώσεις. «Να γυρίσεις πίσω στην αφετηρία» που λέμε και στη Monopoly. Να τραβήξεις το βλέμμα του και να τον κάνεις να σε κοιτάξει και πάλι όπως την πρώτη εκείνη μέρα που σε γνώρισε.

Και αυτό δεν θα χρειαστεί να το κάνεις περνώντας όλη σου τη μέρα στην κουζίνα -εκτός αν η μαγειρική είναι το αγχολυτικό σου οπότε πάμε πάσο- αλλά απλά φορώντας το πιο ρομαντικό φουστάνι σου, χτενίζοντας τα μαλλιά σου, βάφοντας απαλά το πρόσωπό σου και δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες ενός homemade ραντεβού βγαλμένου από Χολιγουντιανή κομεντί. Εσύ, λοιπόν, ως άλλη «Mia» (aka Emma Stone) στο La La Land, φόρεσε το αέρινο μονόχρωμο παστέλ, floral ή με retro μοτίβα, φόρεμά σου και υποδέξου τον καλό σου με φινέτσα και αέρα πρωταγωνίστριας σε Rom Com.

Παρακάτω θα βρεις τα δέκα πιο στυλάτα και πιο girly φορέματα της αγοράς, όλα σε neo-romantic ύφος για να διαλέξεις αυτό που εκφράζει το στυλ και ταιριάζει στον σωματότυπό σου για τη σημερινή μέρα. Γιατί μπορεί να γιορτάζουμε την «ημέρα των ερωτευμένων» αλλά αν κάνουμε και το κατάλληλο shopping θα «γιορτάζουμε» μπροστά στον καθρέπτη και τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 εσώρουχα που κάνουν φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο λίγο πιο sexy