Οδηγός Αγοράς: 10 δερμάτινα ρούχα που είναι all season και φοριούνται και την άνοιξη

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 δερμάτινα ρούχα που είναι all season και φοριούνται και την άνοιξη

Γιατί «το leather είναι θρησκεία», τα έχει πει ο Μάρκελλος Νύκτας!

Τα δερμάτινα ρούχα είναι μία σταθερά σε κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα από τη δεκαετία του 1980 μέχρι και σήμερα. Πολλά χρόνια πριν, δηλαδή, ακούσουμε τον σχεδιαστή Μάρκελλο Νύκτα ως υπεύθυνο ενδυματολογίας, στο «Fame Story», αν αποθεώνει τις αξίες του «leather» στο ντύσιμό μας. Και αυτή η οικουμενικότητα και η διαχρονικότητά τους, τα κάνει απαραίτητα σε όλες μας. Επίσης ένα άλλο στοιχείο που τα ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας μας είναι πως τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν καθιερωθεί ως «all season pieces» και δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση αν φορέσεις ένα δερμάτινο bustier το καλοκαίρι ή ένα δερμάτινο παντελόνι την άνοιξη.

Τα δερμάτινα ρούχα ήταν, επίσης είναι και θα είναι από τα βασικά σημεία αναφοράς της γκαρνταρόμπας μας σε ό,τι αφορά το πιο edgy ντύσιμο που μπορεί να γίνει sexy χωρίς να είναι υπερβολικό. Και γι’ αυτό κάθε σεζόν αναζητάμε νέους τρόπους για να τα φορέσουμε και να τα αναδείξουμε. Μπορεί να έχεις ένα biker jacket στην ντουλάπα σου και να το φοράς με κλασικούς στυλ, δηλαδή πάνω από ένα αέρινο φόρεμα ή από ένα lingerie top, αλλά αυτός δεν είναι ο μόνο τρόπος για να το εντάξεις στο look σου.

Επίσης δεν υπάρχει μόνο το δερμάτινο μπουφάν και όταν αναφερόμαστε σε leather κομμάτια πρέπει να το έχουμε υπόψιν μας αυτό. Είναι εξίσου στυλάτες και οι δερμάτινες ζιπ κιλότ και τα δερμάτινα παντελόνια, τα φορέματα με T-shirts από μέσα. Το μυστικό για να κάνεις πιο απλό αυτό το ιδιαίτερο υλικό είναι να το συνδυάζεις με πιο cool και sporty κομμάτια έτσι ώστε να εξισορροπείται η «προκλητική» φύση του και να βγαίνει ένα νεανικό αισθητικά αποτέλεσμα. Δες στις παρακάτω gallery τις 10 δικές μας προτάσεις για να αγοράσεις τώρα τα πιο cool δερμάτινα ρούχα της αγοράς και να τα φοράς για πάντα. Κυριολεκτικά!
Δες επίσης: Το διαχρονικά απλό στυλ της κυρίας Aniston που σήμερα κλείνει τα 52