Αυτό το μάλλινο item είναι ιδανικό για μέσα στο σπίτι τις ημέρες που χιονίζει

Αυτό το μάλλινο item είναι ιδανικό για μέσα στο σπίτι τις ημέρες που χιονίζει

Προσφέρει ζεστασιά και στυλ όλες τις ώρες.

Η κακοκαιρία «Μήδεια» έπληξε τις περισσότερες περιοχές της χώρας και το θερμόμετρο έδειξε μέχρι και -13 βαθμούς Κελσίου. Η έντονη χιονόπτωση έγινε ορατή και στην Πρωτεύσουσα με αποτέλεσμα να ξυπνήσουμε και να χαζεύουμε από το παράθυρο τις πυκνές νιφάδες του χιονιού.

Όπως καταλαβαίνεις κι εσύ, ήρθε η ώρα να ντυθούμε όσο πιο ζεστά γίνεται εντός και εκτός του σπιτιού. Η αλήθεια είναι πως όσο εργαζόμαστε από το σπίτι, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα κομψό σετ πιτζάμες τις οποίες θα φοράμε όλη μέρα και θα νιώθουμε άνετα. Αυτό τουλάχιστον πιστεύαμε μέχρι και σήμερα.

Κάθε σεζόν νέα trends έρχονται στη fashion σκηνή και αρκετά από αυτά αξίζει να ενσωματωθούν στην καθημερινότητά μας. Το τελευταίο διάστημα όλες οι γυναίκες ποντάρουν στο homewear αφού περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι λόγω lockdown. Μια νέα τάση έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα social media με ολοένα και περισσότερες bloggers να την επιλέγουν, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Αναφερόμαστε στο knitted sorts ή ribbed shorts, δηλαδή το πλεκτό σορτσάκι. Άνετο και στυλάτο, αγκαλιάζει το σώμα ενώ χαρίζει υπέροχη αίσθηση σε κάθε γυναίκα που επιλέγει να το φορέσει. Θα το βρεις στην αγορά κυρίως σε neutral αποχρώσεις όπως λευκό, μπεζ, καφέ ή ανοιχτό γκρι. Ταιριάζει άψογα με όλα τα μάλλινά σου, με cardigans, πλεκτές ζακέτες και ό,τι άλλο σου αρέσει. Αξίζει να αγοράσεις έστω ένα μάλλινο σορτς το οποίο θα φοράς τις ημέρες του χιονιά δίπλα στο τζάκι, αγκαλιά με μια κούπα ζεστό καφέ.

sorts5

H&M www.hm.com

sorts6

ASOS www.asos.com

Δες επίσης: Βρήκαμε το must-have παπούτσι της σεζόν και κοστίζει λιγότερο από 150 ευρώ

https://www.instagram.com/p/CFxC01olsJ7
https://www.instagram.com/p/CDZOAAXFmMm

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις πώς φόρεσαν το knitted shorts μερικά από τα πιο στυλάτα κορίτσια του πλανήτη.