Bright & Shine: Με τα πιο πολυτελή αξεσουάρ από το Golden Hall θα λάμψεις (κυριολεκτικά!)

Διονυσία Καλαποθαράκου
Bright & Shine: Με τα πιο πολυτελή αξεσουάρ από το Golden Hall θα λάμψεις (κυριολεκτικά!)

Κοσμήματα, statement objects, γυαλιά οράσεως και ηλίου, πασμίνες και πολλά ακόμα κομψά fashion items σε περιμένουν στις προθήκες των καταστημάτων του Golden Hall για να γίνουν δικά σου και να προσθέσουν λάμψη και στυλ στην γκαρνταρόμπα σου.

«H ζωή συχνά είναι ‘γκρίζα’ και βαρετή. Γι’ αυτό είναι ωραίο να διασκεδάζεις λίγο με τον τρόπο που ντύνεσαι και να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο χαρούμενη», τάδε έφη Iris Apfel, το fashion icon από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που φέτος έκλεισε 99 χρόνια ζωής σε αυτόν τον πλανήτη και έχει να προσφέρει ένα απαύγασμα σοφίας και διαχρονικής αντίληψης του στυλ στον κόσμο της μόδας. Και ειδικά σε μία δύσκολη περίοδο, όπως αυτή η υγειονομική κρίση που διανύουμε τoν τελευταίο χρόνο, ό,τι μπορεί να κάνει την «καθημερινότητά μας λίγο πιο χαρούμενη και λαμπερή» το θέλουμε με πάθος στη ζωή μας.

Εντυπωσιακά κοσμήματα, stylish γυαλιά ηλίου και οράσεως, πασμίνες, φουλάρια και fashionable μικροαντικείμενα που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή μέσα στα αγαπημένα μας καταστήματα στο Golden Ηall, αποτελούν αυτές τις «μικρές δόσεις χαράς» στις οποίες αναφέρεται η Apfel και περιμένουν στωικά για να τα επιλέξουμε, να τα κάνουμε δικά μας και να κάνουμε έτσι πιο λαμπερά όλα τα everyday looks μας.

Η προσμονή του shopping, έτσι όπως ξέρουμε και απολαμβάνουμε να το κάνουμε στο Golden Hall, είναι άλλωστε από μόνη της μία πηγή χαράς και αισιοδοξίας στη ζωή μας. Γιατί όταν κάνεις όνειρα για τις επόμενες εμφανίσεις σου και οραματίζεσαι από τώρα τη μέρα που θα κρατάς στα χέρια σου τσάντες με τα πιο κομψά, statement αξεσουάρ, τότε σημαίνει πως ατενίζεις το μέλλον με θετική ματιά και βλέπεις πέρα από την πανδημία και το lockdown. Βλέπεις όλα αυτά που θα έρθουν και θα είναι υπέροχα… και για τη ζωή, αλλά και για την γκαρνταρόμπα σου.

https://www.instagram.com/p/CKW7NBwA1rM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κρεμαστά σκουλαρίκια, unisex ρολόγια, φίνες πασμίνες, oversized γυαλιά ηλίου, ακόμα και κοσμηματοθήκες σε διακριτικό μέγεθος, μπορούν να ανανεώσουν το στυλ σου και να δώσουν ένα διαφορετικό status στις εμφανίσεις σου που βασίζονται σε μονοχρωματικά κομμάτια και μινιμαλιστικά σύνολα. Όλοι αυτοί οι «κρυμμένοι θησαυροί» πολυτέλειας και διαχρονικής φινέτσας βρίσκονται στο Golden Hall και μόλις ανοίξουν και πάλι τα καταστήματά του, μπορούν να γίνουν δικά σου όλα σε μία μέρα διασκεδαστικού shopping.

Μέχρι τότε όμως, κάνουμε digital window shopping μέσα από το House Of Style του Golden Hall και επιλέγουμε αξεσουάρ για την επόμενη μέρα της μόδας, που θα είναι «bright & shine» και θα τη ζήσουμε μόνο στο Golden Hall!

gh house of style kessaris kosmimatothiki3

#1 Κοσμηματοθήκη

Κοσμηματοθήκη Palermo Red Zip, Wolf, 165 Eυρώ, Kessaris, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

golden hall house of style occhio amata 1

#2 Γυναικεία γυαλιά ηλίου

Γυναικεία γυαλιά ηλίου, Occhio Papavassiliou, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

golden hall house of style id stores Sunflower Sapphire

#3 Μονό σκουλαρίκι

Μονό σκουλαρίκι Sunflower Sapphire, Myrto Anastasopoulou, 650 Ευρώ, i-D concept stores, Golden Hall (Ισόγειο)

golden hall house of style grand optical gualia hliou Christian Dior Diorsociety 1

#4 Γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου, Christian Dior, 233 Ευρώ, Grand Optical, Golden Hall (Ισόγειο)

golden hall house of style lalaounis Skoularikia krikoi

#5 Σκουλαρίκια κρίκοι

Σκουλαρίκια κρίκοι από χρυσό 18k, 3.150 Ευρώ, LALAOUNIS, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

golden hall house of style ozar hearts lily skoularikia

#6 Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια Hearts lily, 210 Ευρώ, Ozar, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

golden hall house of style evita peroni pasmina

#7 Πασμίνα

Πασμίνα, Palme, 48 Ευρώ, Evita Peroni, Goldenn Hall (Ισόγειο)

golden hall house of style links and london 3

#8 Unisex ρολόι

Unisex ατσάλινο ρολόι Noble Slim με δερμάτινο λουράκι, 220.50 Ευρώ, Links of London, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)