Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια μπότες με γούνα για αυτές τις πολύ κρύες ημέρες

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια μπότες με γούνα για αυτές τις πολύ κρύες ημέρες

To χιόνι μας έκανε να επανεκτιμήσουμε τα πραγματικά «winter essentials» της γκαρνταρόμπας μας.

«Shearling boots» ή αλλιώς μπότες με γούνα: ένα αξεσουάρ που ειδικά φέτος με τις εκδρομές σε ορεινούς προορισμούς να είναι εκτός ημερησίας διάταξης και τα χιονοδρομικά κλειστά, μας φαινόταν αρκετά «άχρηστο». «Πού θα τις φορέσω τις μπότες με γούνα», σκεφτόμασταν όλες. «Στο σπίτι, στο σούπερ μάρκετ ή στην καλύτερη περίπτωση στο γραφείο»; H απάντηση ήταν προφανής, πουθενά από τα παραπάνω. Έτσι οι καλές μας γούνινες μπότες έμεναν στην αφάνεια και στα βάθη της παπουτσοθήκης μας. Ήρθε όμως η «Μήδεια» και μας έκανε να αναθεωρήσουμε για τις ενδυματολογικές μας ανάγκες.

Κάπως έτσι οι μπότες με γούνινη επένδυση μπήκαν ξανά στην wish list μας για τον φετινό χειμώνα. Και πλέον μπορούμε να τις αποκτήσουμε σε πολύ καλύτερες τιμές γιατί μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα e-shops έχουν ακόμα εκπτώσεις και προσφορές. Με τακούνι ή τύπου Ugg, σε μονόχρωμο καστόρι αλλά και δέρμα, αυτά τα παπούτσια μπορεί να μην είναι πάντα τα πιο κομψά αλλά είναι σίγουρα τα πιο ζεστά που μπορείς να φορέσεις με τις θερμοκρασίες έξω από το σπίτι να αγγίζουν το 0.

Φοριούνται πάνω από leggings και skinny jeans, αλλά για τις πιο τολμηρές υπάρχει και η εναλλακτική του φορέματος με οπάκ καλσόν. Διάλεξε ποιο από τα παρακάτω σχέδια θες να γίνει δικό σου και πρόσθεσέ το τώρα στη λίστα με τα ψώνια σου για τον Φεβρουάριο. Εν μέσω πανδημίας και ακραίων καιρικών φαινομένων, ένα ζευγάρι ζεστές και cozy μπότες θα σου φτιάξει σίγουρα τη διάθεση και θα σου ανανεώσει, εύκολα και απλά, το στυλ. Καλά Ψώνια.
Δες επίσης: Γιατί η Δούκισσα Νομικού φοράει το ίδιο μπουφάν από το 2017;