Tο προσωπικό μας style μπορεί να κάνει εμάς, τα ρούχα και τον χώρο μας να γίνουμε καλύτεροι!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tο προσωπικό μας style μπορεί να κάνει εμάς, τα ρούχα και τον χώρο μας να γίνουμε καλύτεροι!

Η αρμονία σε εμφάνιση και διακόσμηση μπορεί τώρα να επιτευχθεί μέσα από μία μόνο συσκευή.

Styler Banner DressRoom1 D

«Γιατί δηλαδή να αλλάξεις; O καθένας έχει το προσωπικό του style, πρέπει απλά να το βρεις και να ‘το υπηρετήσεις’ όσο καλύτερα μπορείς» είχε πει μία από τις πιο κομψές γυναίκες στη σύγχρονη ιστορία του κινηματογράφου, η Audrey Hepburn και θα συμφωνήσουμε απόλυτα. O τρόπος που ντυνόμαστε, που διακοσμούμε το σπίτι, που μιλάμε και συμπεριφερόμαστε, όλα είναι θέμα αισθητικής (άρα και style) και γι’ αυτό ο σκοπός δεν είναι να αλλάξουμε το ποιες είμαστε για να βρούμε ένα «που να μας ταιριάζει καλύτερα» αλλά να φροντίσουμε, με όσα μέσα μπορούμε, να εξελίξουμε αυτό που έχουμε ήδη.

6.S3MFC clothes

To προσωπικό μας style, λοιπόν, είναι το ζητούμενο για όλα τα πράγματα που αφορούν την γκαρνταρόμπα αλλά και τον προσωπικό μας χώρο. Θέλουμε να έχουμε ρούχα κομψά, κομμάτια που να συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, σοφιστικέ αξεσουάρ αλλά και έπιπλα ή διακοσμητικά που θα αναβαθμίζουν το περιβάλλον που περνάμε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο μας. Και το δικό μας style πρέπει να είναι αυταπόδεικτα η αισθητική μας ταυτότητα αλλά και μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Να μην αμφισβητείται να μην επηρεάζεται.

Έτσι βρήκαμε μία νέα συσκευή που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για διλήμματα τύπου «style ή Styler» γιατί πολύ απλά η απάντηση είναι «και τα δύο»! Το Styler της LG είναι εμφανισιακά μία πολύ κομψή συσκευή που αποτελεί την ιδανική προσθήκη στον χώρο μας.

15.S3MFC image steam

Τοποθετώντας μέσα στο LG Styler τα ρούχα μας όχι μόνο τα φρεσκάρουμε και τα ξαναφοράμε σαν να έχουν βγει μόλις από την ντουλάπα μας, αλλά απομακρύνουμε στο λεπτό τις δυσάρεστες οσμές, τους βλαβερούς ρύπους, τα στεγνώνουμε αν είναι μουσκεμένα και διώχνουμε από πάνω τους τις αντιαισθητικές ζάρες, αν είναι τσαλακωμένα. Και όλα αυτά τα κάνουμε από την άνεση του σπιτιού μας αναλόγως το πρόγραμμα που θα επιλέξουμε στον νέο καλύτερο μας φίλο και «προστάτη» του προσωπικού μας style, στο LG Styler .

Υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, μόλις αποκτήσεις τη νέα σου συσκευή και να ανανεώσεις έτσι και το style και την γκαρνταρόμπα αλλά και τη διάθεση σου, αφού θα έχεις διευκολύνει τη ζωή σου, αποφεύγοντας τις «περιττές» οικιακές δουλειές.

LG Styler web banner 1200x628 F
Styler Banner LuxuryShop D
9.S3MFC side1
Styler Banner LivingRoom D

#1 Φροντίδα ρούχων με ατμό
Το καθαρό νερό και η κινούμενη κρεμάστρα που συνδυάζει το σύστημα TrueSteam™ του LG Styler, μειώνουν τα αλλεργιογόνα, τις οσμές και τις ζάρες στα ρούχα σας. Το σύστημα στεγνώματος χαμηλής θερμοκρασίας στεγνώνει τα ρούχα ταχύτερα από το στέγνωμα με αέρα, αποτρέποντας το στένεμα των ρούχων και τη φθορά που προκαλείται από τη θερμότητα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε κοστούμια, μάλλινα κομμάτια, αθλητικά ρούχα, δερμάτινα και φυσικά στα παλτό σου που μέχρι τώρα αναγκαζόσουν να στέλνεις αμέσως στο καθαριστήριο.
#2 Φρεσκάρισμα – Απομάκρυνση από ζάρες και οσμές
Ιδανικό πρόγραμμα για υφασμάτινα παντελόνια, φορέματα, πουλόβερ και άλλα ρούχα που φοράς κάθε μέρα αλλά δεν θες να πλένεις με το παραμικρό. Με το πάτημα ενός κουμπιού αυτά τα fashion items έχουν πάντα την τέλεια εμφάνιση… το ίδιο και εσύ!

#3 Απολύμανση που απομακρύνει αποτελεσματικά τα αλλεργιογόνα
Αυτός είναι και ο πιο υγιεινός τρόπος φροντίδας των ρούχων σου! Μέσω του TrueSteam™, τα αλλεργιογόνα και τα βακτηρίδια μειώνονται έως και 99,9% και έτσι μπορείς να απομακρύνεις εύκολα υφάσματα και είδη που είναι δύσκολο ή αδύνατο να φρεσκαριστούν στο σπίτι. Το TrueSteam™ αποτελείται από νερό 100%, χωρίς χημικά πρόσθετα και είναι ιδανικό ακόμα και για τα αρκουδάκια των παιδιών, για τον μάρσιππο, τα μαξιλάρια του σαλονιού και του κρεβατιού αλλά και πράγματα πιο χρηστικά που φοράς κάθε μέρα, όπως τα jeans σου.
#4 Ήπιο στέγνωμα που αποτρέπει τη συρρίκνωση και τη φθορά
Αυτό το πρόγραμμα του LG Styler προσφέρει απαλό στέγνωμα ρούχων που απαιτούν ειδική φροντίδα, χωρίς άγχος για το αν θα «μπουν» στο πλυντήριο ή θα φθαρούν κατά τη διάρκεια της πλύσης. Είναι ιδανικό για πουκάμισα, πλεκτά, polo μπλουζάκια, μαντήλια και κομμάτια από λινό.

#5 Αφύγρανση για ανανέωση του χώρου σου
Διατήρησε έτσι τα ρούχα σου πάντα φρεσκαρισμένα και ανανέωσε την ατμόσφαιρα στην ντουλάπα και τον χώρο σου. Το LG Styler βοηθά στην φρεσκάδα των ρούχων αλλά και της ατμόσφαιρας γύρω του.
#6 Πρέσα παντελονιού
Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κάνεις εύκολα και γρήγορα τσάκιση στα παντελόνια σου και να τα φορέσεις με πολύ λιγότερες ζάρες. Η πιο εύκολη και γρήγορη φροντίδα για τα ρούχα που φοράς περισσότερο από ποτέ.

#7 Καθρέπτης
Η εκπληκτική εξωτερική σχεδίαση του LG Styler με καθρέπτη, ολοκληρώνει τη διακόσμηση σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σου. Βγάζεις έξω τα ρούχα σου και τα δοκιμάζεις μπροστά σου, ανακαλύπτοντας δύο πράγματα: πρώτον πόσο καθαρά και περιποιημένα δείχνουν και δεύτερον πόσο σε κολακεύουν τα ρούχα που έχουν «περάσει» από το LG Styler .
#8 SmartThinQ™ : Έξυπνη και βολική υπηρεσία που λειτουργεί με WiFi
Η τεχνολογία SmartThinQ™ σου επιτρέπει, κυριολεκτικά, «να παρακολουθείς» τα ρούχα σου από όπου κι αν είσαι μέσα από το κινητό σου τηλέφωνο. Έτσι ελέγχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή την κατανάλωση ενέργειας ή χρησιμοποιείς τη λειτουργία λήψης προγράμματος για να προσθέσεις νέα προγράμματα φροντίδας, όπως για παράδειγμα επιπλέον φροντίδα παντελονιών, ειδικό μενού για εσάρπες και γραβάτες κ.α..

rouxa

Το LG Styler φέρνει μία νέα εποχή στη φροντίδα των ρούχων και το μέλλον της μόδας στην post-Covid 19 περίοδό της όπου όλα πρέπει να γίνονται εύκολα και με ασφάλεια από την κρεβατοκάμαρα ή το σαλόνι του σπιτιού μας. Γιατί σημασία για το style σου δεν έχει μόνο το να διαλέγεις τα καλύτερα κομμάτια, αλλά και να τα διατηρείς πάντα σαν καινούργια. Το LG Styler τα φροντίζει τόσα καλά που σου εγγυάται σίγουρα το δεύτερο. Σε σένα μένει μόνο η επιλογή τους!