Οδηγός Αγοράς: 10 γκρι ρούχα γι' αυτήν τη μεταβατική εποχή που διανύουμε

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 γκρι ρούχα γι' αυτήν τη μεταβατική εποχή που διανύουμε

Ψάξαμε και βρήκαμε τις «γκρίζες ζώνες» του στυλ. Κυριολεκτικά!

«Στη ζωή δεν υπάρχει μόνο το άσπρο και το μαύρο, υπάρχει και το γκρι»: με το χέρι στην καρδιά σκέψου και πες σε πόσα «Παπακαλιατικά» σίριαλ έχεις ακούσει την παραπάνω έκφραση. Και αφού βρεις τον ακριβή αριθμό μπορεί να παραδεχθείς με ειλικρίνεια πως κάθε φορά που την ακούς σκέφτεσαι πως είναι αρκετά ζωή. Γιατί το να μην είσαι δογματική και απόλυτη, αλλά να εμπιστεύεσαι τις ενδιάμεσες καταστάσεις και να δίνεις χρόνο σε ανθρώπου και δεδομένα εν εξελίξει, είναι κάτι που μόνο χρήσιμο μπορεί να σου φανεί στην καθημερινότητά σου.

«Οι γκρίζες ζώνες» όμως δεν υπάρχουν μόνο στη ζωή, υπάρχουν και στην γκαρνταρόμπα μας και τις «επιστρατεύουμε» όποτε δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Όλες αυτές τις μεταβατικές εποχές του χρόνου που κάνει αρκετή ζέστη για total black και έχει ακόμα κρύο για παστέλ και florals, τα γκρι ρούχα μας μάς βγάζουν ασπροπρόσωπες και είναι μια εγγύηση κομψότητας και διαχρονικής φινέτσας. Γι΄αυτό βρήκαμε παρακάτω τα δέκα πιο hot κομμάτια της αγοράς για να τα κάνεις δικά σου από σήμερα κιόλας, από την πρώτη μέρα του Μαρτίου.

Σε σκούρες, ανθρακί, dove grey και ανοιχτές γκρι αποχρώσεις συνθέτουν τον πιο σοφιστικέ και εκλεπτυσμένο Οδηγό Αγοράς που θα δεις αυτήν την εποχή για να διαλέξεις τα ρούχα που θα «ξεκλειδώσουν» τα υπόλοιπα σύνολά σου και που θα σε πάρουν από το χέρι και θα σε οδηγήσουν με στυλ από τον χειμώνα στην άνοιξη. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Golden Globes 2021: Όλες οι εμφανίσεις από τη λαμπερή τελετή