Βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα αυτής της σεζόν και στοιχίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα αυτής της σεζόν και στοιχίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Βρήκαμε το must-have κομμάτι της φετινής άνοιξης.

Κάθε χρόνο περιμένουμε πώς και πως την άνοιξη για να προσθέσουμε χρώμα και χαρούμενα vibes στο ντύσιμό μας. Τα καλά νέα είναι πως διανύουμε ήδη εδώ και λίγες ημέρες την ομορφότερη εποχή του έτους. Την ίδια ώρα, έχουμε λάβει μια πρώτη εικόνα για όλα τα μεγάλα fashion trends που αναμένεται να κυριαρχήσουν το προσεχές διάστημα.

Τα φορέματα ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο κομψά, θηλυκά και αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Όλες έχουμε διάφορα στυλ φορεμάτων στην κατοχή μας ώστε να επιλέγουμε κάθε φορά αυτό που αρμόζει περισσότερο στον καιρό και την περίσταση.

Όλα δείχνουν πως το 2021 τα puff-sleeve dresses και όλα τα φορέματα με έντονους, girly όγκους επιστρέφουν δυναμικά και θα φορεθούν πολύ. Τις τελευταίες ημέρες, ένα συγκεκριμένο dress trend κάνει το γύρο του διαδικτύου, με ολοένα και περισσότερες να το επιλέγουν για να ποζάρουν αργότερα στο Instagram.

O λόγος για το tiered babydoll dress, δηλαδή το φόρεμα με V λαιμόκοψη, έντονα μανίκια και πιέτες. Άνετο, κομψό και ευκολοφόρετο μπορεί να σου χαρίσει υπέροχες all day εμφανίσεις. Πολλά από τα αγαπημένα μας brands το συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, με αποτέλεσμα εμείς να καλούμαστε να διαλέξουμε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο δικό μας γούστο και στυλ.

Δες επίσης: 7 στυλ παπουτσιών που θα μας απασχολήσουν πολύ κατά τη διάρκεια του 2021

https://www.instagram.com/p/CLudhg4gcbt

Στη gallery που ακολουθεί θα βρήκαμε για εσένα 5 παραλλαγές του φορέματος ώστε να επιλέξεις αυτό που θα γίνει δικό σου και να υιοθετήσεις επιτυχώς το trend.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @adiamarshall