Όλες οι τάσεις στα κοσμήματα από τις συλλογές των οίκων για τη σεζόν F/W 2021

Διονυσία Καλαποθαράκου
Όλες οι τάσεις στα κοσμήματα από τις συλλογές των οίκων για τη σεζόν F/W 2021

Όλα τα trends είναι προσανατολισμένα στη νέα, «Zoom-πραγματικότητα».

Και ξαφνικά βρισκόμαστε μπροστά σε μία χρονιά που τα κοσμήματα έγιναν πιο σημαντικά από τα ρούχα για το στυλ μας. Τι εννοούμε με αυτό; Πως από τη στιγμή που περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας σκυμμένες πάνω στην οθόνη του υπολογιστή μας ή ανοίγοντας την κάμερα του κινητού μας λίγη σημασία έχει τι φοράμε από κάτω. Το «παιχνίδι της μόδας» παίζεται από τον κορμό και πάνω και πρωταγωνιστής σε αυτό είναι τα κοσμήματά μας. Τα oversized σκουλαρίκια, το layering από πολλά, μικρά κολιέ, τα statement βραχιόλια ακόμα και τα διακριτικά δαχτυλίδια, είναι αυτά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στο επόμενο Zoom meeting σου ή στο online party γενεθλίων που θα κάνετε για την κολλητή σου.

https://www.instagram.com/p/CMKPnFzDf8S

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας του πλανήτη φαίνεται πως δεν έχουν μείνει ανεπηρέαστοι από αυτήν τη νέα, virtual πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε. Οι ενδυματολογικοί κώδικες επικοινωνίας που ανέπτυξαν με το κοινό, μέσα από τις συλλογές τους για τη σεζόν F/W 2021, επιβεβαιώνουν ακριβώς αυτό: πως ο πυρήνας του προσωπικού στυλ της κάθε μιας μας μετατοπίστηκε από τα ρούχα στα αξεσουάρ. Γι’ αυτό δημιούργησαν κομμάτια εντυπωσιακά, με όγκους και γεωμετρικό design που θα αναδείξουν ακόμα και ένα loungewear set ή ένα απλό, μονόχρωμο top.

Οι λεπτομέρειες που επέλεξαν όλοι οι οίκοι ξεχωριστά, παρουσιάζονται αναλυτικά στην παρακάτω gallery και εσύ δεν έχεις μόνο παρά να διαλέξεις ποιο jewelry trend θα υιοθετήσεις στο επόμενο meeting Ζοοm….γιατί φέτος ιεραρχούμε διαφορετικά ακόμα και τα must-have items της γκαρνταρόμπας μας, όχι μόνο τις καθημερινές μας ανάγκες!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 φαρδιά παντελόνια που κολακεύουν κάθε γυναίκα