Η Pandora σε προσκαλεί σε έναν «κήπο» γεμάτο με εντυπωσιακά κοσμήματα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η Pandora σε προσκαλεί σε έναν «κήπο» γεμάτο με εντυπωσιακά κοσμήματα

Γιόρτασε την άνοιξη με τα νέα σύμβολα, βραχιόλια, σκουλαρίκια και κολιέ της συλλογής Pandora Garden εμπνευσμένα από τη βλάστηση ενός ολάνθιστου, φωτεινού «κήπου».

Pandora Garden 2021
HIGH RGB SS21 B Mar Garden 08 RGB
SS21 B Garden Model 24

O διάσημος Χιλιανός συγγραφέας και ποιητής, Pablo Neruda, είχε πει πως «μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια από έναν κήπο αλλά και πάλι δεν θα εμποδίσεις την άνοιξη να έρθει». Το αίσθημα της ευφορίας, της ανανέωσης και της ελπίδας που συνοδεύει την πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι διάσπαρτο παντού. Αν όμως δεν «κόψεις τα λουλούδια» και τα απολαύσεις σε όλο τους το μεγαλείο, αν τα δεις να «ανθίζουν» σε έναν «κήπο κατάφυτο», μήπως έρθεις ακόμα πιο κοντά στο αισιόδοξο spring mood που όλοι έχουμε τόσο πολύ ανάγκη φέτος;

Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν στην Pandora και δημιούργησαν μία νέα συλλογή κοσμημάτων με τίτλο «Garden Collection» και σκοπό της να μας βοηθήσει μέσα από τα πιο στυλάτα σχέδια σε βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ και σκουλαρίκια, να «ανθίσουμε» και να δώσουμε στο στυλ μας κάτι από τη χαρά και την ομορφιά των λουλουδιών. Η νέα συλλογή Garden Collection της Pandora, περιλαμβάνει μοναδικά κομμάτια που ανοίγουν τα φύλλα τους, σαν γνήσια λουλούδια στις αρχές της άνοιξη, γεμίζοντάς μας ελπίδα και θυμίζοντας σε όλους πόση ομορφιά υπάρχει στον κόσμο. «Η άνοιξη θα έρθει, δεν μπορείς να την εμποδίσεις», που λέει και ο ποιητής.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το πιο στυλάτο, floral φόρεμά σου, να κρατήσεις την αγαπημένη bucket bag, να βάλεις τα αθλητικά σου και ένα denim jacket για να είσαι άνετη και να επιλέξεις ανάμεσα στα νέα κομψά σύμβολα και βραχιόλια Pandora, από μασίφ ασήμι, σμάλτο, λαμπερές πέτρες και χειροποίητες λεπτομέρειες, για να ολοκληρώσεις με τρόπο ανάλαφρο και chic το look σου.

Αν πάλι είσαι οπαδός των σοφιστικέ, ανοιξιάτικων αποχρώσεων, όπως το μοβ, θα χαρείς πολύ μόλις δει πως αυτή η απόχρωση της βιολέτας έρχεται από τον κήπο της Pandora κατευθείαν στο μπουντουάρ σου και κάνει την παρθενική της εμφάνιση στα Purple Daisy Charms, σχέδια που συμπληρώνουν μοναδικά το στυλ Pink Daisy.



Μπορείς να σκεφτείς και τον εαυτό σου να κάθεσαι ανέμελη κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο σε έναν ανθισμένο κήπο και να απολαμβάνει μία κρύα λεμονάδα, και αυτό είναι μία εικόνα απελευθέρωσης και ελευθερίας. Μία εικόνα αναγέννησης που ταιριάζει άψογα με τη νέα συλλογή Pandora. «Τα κοσμήματα αυτά θα σε βοηθήσουν να επανασυνδεθείς με το παιδί μέσα σου και θα σε γεμίσουν με μια αίσθηση αθώας εξερεύνησης», λένε οι Francesco Terzo και A. Filippo Ficarelli, δημιουργικοί διευθυντές της Pandora. «Μέσω της εξειδικευμένης χειροποίητης τεχνικής και της λεπτομερούς επεξεργασίας του σμάλτου, καταφέραμε να τονίσουμε τη φυσική ομορφιά της μαργαρίτας», συνεχίζουν εξάπτοντας και άλλο την «παιδική» μας φαντασία. Γιατί τι θα συμπληρώσει ιδανικά την παραπάνω εικόνα χαλάρωσης στον κήπο; Πολλά κομψά κρεμαστά με charms μαργαρίτας και αντίστοιχα πολύχρωμα, διακριτικά δαχτυλίδια για να ολοκληρώσεις το αγαπημένο σου style combo: jean και λευκό T-Shirt.

HIGH RGB SS21 B Mar Nature 01 RGB


«Δεν μπορείς να εμποδίσεις την άνοιξη» και γιατί να το κάνεις όταν προμηνύεται τόσο λαμπερή και ξεχωριστή; Γεμάτη δαχτυλίδια, χρωματιστά σύμβολα και κολιέ που σου επιτρέπουν να αναδείξεις το προσωπικό σου στυλ μέσα από τη νέα Garden Collection της Pandora. Η ελπίδα γεννάει δημιουργικές ιδέες, αλλά καμιά φορά και η μόδα γεννάει την ελπίδα, όπως φέτος η Pandora «έφερε την άνοιξη» στην πιο αυθεντική, λαμπερή και κομψή εκδοχή της. Ας την γιορτάσουμε, λοιπόν!

Ιnfo: www.pandora.net
www.pandorashop.gr
#SomethingAboutYou #PandoraGarden