Most Wanted: Tα 5 πιο κομψά μπλε ρούχα και αξεσουάρ στις αποχρώσεις της θάλασσας και του ουρανού

Διονυσία Καλαποθαράκου
Most Wanted: Tα 5 πιο κομψά μπλε ρούχα και αξεσουάρ στις αποχρώσεις της θάλασσας και του ουρανού

Το καλοκαίρι βρίσκεται μπροστά μας, ας το υποδεχθούμε με το στυλ που του αξίζει.

Mε το εθνικό φρόνημα ψηλά, μετά την 25η Μαρτίου που γιορτάσαμε την Πέμπτη, συνεχίζουμε στο ίδιο «πατριωτικό» mood και σίγουρα στους ίδιους χρωματισμούς. Το μπλε, το κατεξοχήν «ελληνικό» χρώμα και αυτό που είναι πιο συνδεδεμένο από οποιοδήποτε άλλο με τη φυσική ομορφιά του τόπου μας, αλλά και με την ιστορία του, είναι και φέτος την άνοιξη μία από τις πιο σοφιστικέ και κλασικές επιλογές που μπορείς να κάνεις σε ρούχα και αξεσουάρ.

Ένα από τα βασικά χρώματα του ορατού φάσματος το οποίο, σύμφωνα με τους οφθαλμίατρους, είναι μαζί με το ροζ και το πράσινο ιριδοληπτικό χρώμα, δηλαδή ανήκει σε μία κατηγορία χρωμάτων η οποία επιδρά αρνητικά στην ίριδα του ματιού με αποτέλεσμα να δυσαρεστεί την όρασή μας αν το κοιτάζουμε πολύ ώρα. Αυτό ίσως έχει μία εφαρμογή σε μία μεγάλη μπλε επιφάνεια κλειστού χώρου, αλλά σε ό,τι αφορά τον ουρανό, τη θάλασσα και τα αξεσουάρ μόδας, ερχόμαστε να διαφωνήσουμε πλήρως με τους επιστήμονες.

Όση ώρα και να αγναντεύουμε τη θάλασσα σίγουρα δεν κουράζεται η όρασή μας και το ίδιο ισχύει και με τα μπλε ρούχα. Είναι μία all time classic επιλογή, άκρως φιλική και ευχάριστη για το στυλ και τα μάτια μας. Και η φετινή, ανοιξιάτικη σεζόν δεν έχει σε τίποτα να διαφοροποιηθεί από αυτόν τον κανόνα. Γι’ αυτό διαλέξαμε παρακάτω για εσένα τα 5 πιο «ποθητά» ρούχα και αξεσουάρ σε navy blue και μπλε μαρέν αποχρώσεις, για να τα εντάξεις άμεσα στην γκαρνταρόμπα σου. Αφού δεν μπορούμε να πάμε άμεσα στη θάλασσα, είναι ό,τι πιο κοντινό σε καλοκαίρι και αίσθηση ελευθερίας έχουμε να προσφέρουμε.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια γυαλιά ηλίου για να δεις την άνοιξη με άλλο μάτι

blue


Ιnfo: Τσάντα Folli Follie, Παπούτσια Vibi Venezia www.kalogirou.com, Σύνολο ckontova, Φόρεμα Daphne Valente, Σκουλαρίκια LimeLight by Katerina Sfinari