Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια γυαλιά ηλίου για να δεις την άνοιξη με άλλο μάτι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια γυαλιά ηλίου για να δεις την άνοιξη με άλλο μάτι

Τα πιο εντυπωσιακά, νέα σχέδια σε ένα αξεσουάρ που θα μας φανεί πολύ χρήσιμο μόλις λήξει το lockdown.

Και αφού ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για τη σταδιακή άρση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού και αγοράζουμε floral φορέματα και ψηλοτάκουνα πέδιλα (ή τουλάχιστον τα κοιτάζουμε διεξοδικά μέχρι να καταλήξουμε ποιο από όλα τα νέα shoe trends θα πάρουμε) τα πρώτα γυαλιά ηλίου έχουν κάνει και αυτά την εμφάνισή τους και μας προκαλούν να διαλέξουμε ένα από τα νέα σχέδιά τους για τα «μάτια μας μόνο». Πολυγωνικά, στρογγυλά ή παραλληλόγραμμα σε φουτουριστική γραμμή, αυτά τα designs μας κάνουν να ανυπομονούμε «να κοιτάξουμε τον ήλιο κατάματα» και ας είναι μόνο Μάρτιος.

Όσο #μείναμεσπίτι σίγουρα προστατέψαμε την υγεία τη δική μας και των γύρω μας -και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να προσέχουμε και τις μετακινήσεις μας από εδώ και μετά- αλλά αφήσαμε για λίγο στην άκρη πράγματα που κάναμε στην καθημερινότητά μας σχεδόν μηχανικά. Όπως το να φοράμε τα γυαλιά ηλίου μας. Μένοντας μέσα στο σπίτι τις περισσότερες ώρες της ημέρας σίγουρα δεν ήταν το αξεσουάρ που πρωταγωνιστούσε στις εμφανίσεις μας, αλλά τώρα σε λίγο που «αντικρίζουμε και πάλι τον ήλιο» (#diplis) τα γυαλιά μας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις στο look μας και γι΄αυτό βρήκαμε τα δέκα πιο hot σχέδια για τη σεζόν S/S 2021 έτσι όπως μας τα παρουσίασαν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας του κόσμου και στα παρουσιάζουμε στον παρακάτω Oδηγό Αγοράς.

https://www.instagram.com/p/CMAM2e2rpTJ

Πολυγωνικά, retro σε σχήμα πεταλούδας, με sci-fi designs που θυμίζουν σκηνές από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά και ρομαντικά seventies και fashionable λευκά, κυριαρχούν στα sunglasses trends της φετινής και μία ματιά παρακάτω θα σε πείσει πως ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου πρέπει να είναι η επόμενη αγορά σου. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου, αν αυτό είναι οβάλ, στρογγυλό, σε σχήμα καρδιάς ή μακρόστενο, και πρόσθεσε ένα από τα παρακάτω κομψά αξεσουάρ στην shopping list σου. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης:To μαύρο φόρεμα της Μαρίας Μπεκατώρου στο σημερινό YFSF είναι ο ορισμός της διαχρονικής κομψότητας