Screen Style: Όλα τα σοφιστικέ blazers που χρειάζεσαι για το επόμενο e-meeting σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Screen Style: Όλα τα σοφιστικέ blazers που χρειάζεσαι για το επόμενο e-meeting σου

Μπορούμε να είμαστε office chic και στο σαλόνι του σπιτιού μας. Το σωστό σακάκι χρειαζόμαστε μόνο!

Αν έχεις βαρεθεί να μιλάς με τους συναδέλφους σου στο Skype ή στο Teams, φορώντας φούτερ και κλάμερ στα μαλλιά, ή αν στο επόμενο meeting δεν είστε «μεταξύ» σας αλλά τα πράγματα γίνουν πιο corporate, τότε θα πρέπει να αναθεωρήσεις για λίγο τις in house εμφανίσεις σου και να θυμηθείς ένα στυλ πανωφοριού με πλούσια ιστορία και λαμπρό μέλλον!

Για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα θα αρχίσουμε με μία κινηματογραφική αναφορά: δεν ξέρουμε αν το γνωρίζεις αλλά το «Annie Hall» (1977) είναι η αγαπημένη ταινία του σκηνοθέτη της, Woody Allen, και σίγουρα μία από αυτές που ξεχωρίζουμε και εμείς. Το ανδρόγυνο στυλ της Deane Keaton είναι πηγή έμπνευσης μέχρι και σήμερα για μία mannish εμφάνιση με δυναμικό, «αστικό» χαρακτήρα. Σακάκια, loose παντελόνια, πουκάμισα με μανσέτες και κολάρο και φυσικά φαρδιά σακάκια, ήταν τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της πρωταγωνίστριας και με φόντο τη Νέα Υόρκη όρισαν πριν από 40 χρόνια τις βασικές αρχές του power dressing με κεντρικό πρωταγωνιστή τo blazer.

https://www.instagram.com/p/CNA6CbdB-bd

Είτε είσαι όμως σινεφίλ, είτε όχι, τα δημοφιλή αυτά σακάκια σε φαρδιά γραμμή και basic απόχρωση, που φορούσε η κινηματογραφική «Αnnie», τα έχεις δει και πιθανότατα τα έχεις ήδη φορέσει. Και φέτος, μία σεζόν επαναπροσδιορισμού για τη μόδα για τις βασικές αρχές και τις αξίες της, μία χρονιά που οι corporate εμφανίσεις στο γραφείο έδωσαν τη θέση τους στα e-meeting και στις συναντήσεις στο Zoom, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα «δεις» πάλι με φρέσκια, ανανεωμένη ματιά.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα πιο hot, ανοιξιάτικα blazers της σεζόν για να τα φορέσεις πάνω από το μονόχρωμο T-Shirt σου την επόμενη φορά που θα έχεις επαγγελματικό ραντεβού μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σου, αλλά και όταν επιστρέψεις στο γραφείο σου. «Γράφουν» όλα το ίδιο καλά στην κάμερα του laptop και ταυτόχρονα κάνουν πιο «επίσημη» -αλλά πάντα στυλάτη!- τη φυσική σου παρουσία στο γραφείο. Διάλεξε ποια φωτεινή απόχρωση ταιριάζει με το δέρμα και τα μαλλιά σου και κάνε δικό σου το σακάκι που σε κολακεύει περισσότερο από την ασφάλεια του σπιτιού σου, με το πάτημα ενός κουμπιού. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 15 ρούχα και αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις για να βγάλεις επιτέλους τα μαύρα