Αυτά είναι τα 5 χρώματα που πρέπει όλες να φορέσουμε το φετινό καλοκαίρι

Αυτά είναι τα 5 χρώματα που πρέπει όλες να φορέσουμε το φετινό καλοκαίρι

Τα colour trends που θα κυριαρχήσουν το προσεχές διάστημα.

Η αλήθεια είναι πως το πολύμηνο lockdown και η παραμονή στο σπίτι έφεραν την απόλυτη μονοτονία στις ενδυματολογικές μας επιλογές. Το τελευταίο διάστημα επενδύσαμε όλες σε cozy, άνετα ρούχα ωστόσο αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως η αγάπη μας για την μόδα έχει εξασθενήσει.

Ο ερχομός της φετινής άνοιξης συμπίπτει με τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων και την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου. Με λίγα λόγια ήρθε η ώρα να προσθέσουμε χρώμα, διάθεση και θετικά vibes στο ντύσιμό μας για να κλέψουμε ξανά τις εντυπώσεις.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές χαρούμενες αποχρώσεις που τείνουν να κυριαρχήσουν την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλες οι συλλογές των κορυφαίων οίκων μόδας έδωσαν φέτος έμφαση στο χρώμα.

Κοιτώντας λοιπόν πολύ προσεκτικά το φωτογραφικό υλικό από τις πασαρέλες, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πέντε μεγάλα colour trends που αξίζει όλες να φορέσουμε το προσεχές διάστημα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ροζ φορέματα, πράσινα ή πορτοκαλί ενδύματα και ρούχα σε ζωηρό κίτρινο έρχονται για να κάνουν αίσθηση.

Δες επίσης: Δέκα ανερχόμενοι σχεδιαστές μόδας που πρέπει να γνωρίζεις το 2021

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλα τα colour trends που πρέπει να εντάξεις άμεσα στην γκαρνταρόμπα σου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @thefashionfraction