Οδηγός Αγοράς: 10 λευκά ρούχα για να υιοθετήσεις το total white look πριν το καλοκαίρι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 λευκά ρούχα για να υιοθετήσεις το total white look πριν το καλοκαίρι

Το πιο κομψό χρώμα στην ανοιξιάτικη εκδοχή του!

Το ότι τα μαύρα ρούχα είναι «κατάλληλα» για όλες τις εποχές του χρόνου είναι μία κοινή παραδοχή, αλλά το ίδιο ισχύει και για τα λευκά και έχουμε εμβληματικές εμφανίσεις μερικών από των πιο διάσημων γυναικών του πλανήτη που το αποδεικνύουν. Από το λευκό κοστούμι της Jackie Kennedy μέχρι το άσπρο φόρεμα της Marilyn Monroe και την ολόσωμη φόρμα της Jane Birkin, αυτή η φωτεινή απόχρωση που είναι συνώνυμη του καλοκαιριού έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά ανοιξιάτικα, φθινοπωρινά ακόμα και χειμωνιάτικα looks.

Για να μην πέσεις και εσύ, λοιπόν, στην στερεοτυπική παγίδα που θα σε κάνει να περιμένεις να μαυρίσεις (δηλαδή να φτάσει ο Ιούλιος!) για να φορέσεις την άσπρη μπλούζα σου ή το άσπρο φόρεμά σου, σου προτείνουμε στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς 10 ανοιξιάτικα fashion items που κολακεύουν και τις ανοιχτόχρωμες και τις πιο σκούρες επιδερμίδες και είναι κατάλληλα για αυτούς τους μεταβατικούς μήνες. Συνδύασέ τα με denim κομμάτια, με αξεσουάρ σε έντονα, funky χρώματα για πιο pop looks (ναι ακόμα και τα neon επιτρέπονται αν είσαι τολμηρή) ή με neutral αποχρώσεις αν είσαι οπαδός των πιο σοφιστικέ εμφανίσεων και δημιούργησε τα πιο chic spring outfits.

Το λευκό είναι ένα χρώμα «παντός καιρού», ακριβώς όπως είναι και το μαύρο, αρκεί να ξέρεις πώς να το φορέσεις και να επενδύσεις σε σχέδια ρούχων που είναι διαχρονικά και θα αποκτήσουν σύντομα τον τίτλο του «κλασικού» για τη δική σου γκαρνταρόμπα. Διάλεξε ποιο από τα παρακάτω fashion items σου ταιριάζει και καλά ψώνια!
Δες επίσης: Ιοanna Κοurbela: «Η μόδα σου επιτρέπει να εκφραστείς & να υπερασπιστείς αυτό που θες να είσαι»