Η λεπτομέρεια σε φορέματα και φούστες που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου

Η λεπτομέρεια σε φορέματα και φούστες που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου

Η τάση που έρχεται για να κάνει τη διαφορά.

Η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό Πάσχα έχει αρχίσει και οι ηλιόλουστες ημέρες φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν ότι διανύουμε την ωραιότερη εποχή του χρόνου. Εδώ και λίγο καιρό, έχουμε αρχίσει να επιλέγουμε πιο ελαφριά ρούχα ενώ τα χοντρά μπουφάν μας αντικαταστάθηκαν από κομψές ζακέτες και σακάκια.

Η επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να την εμπλουτίσουμε με όλα τα hot trends αυτής της σεζόν. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα έχουμε ήδη μια πρώτη εικόνα με τις μεγαλύτερες τάσεις που αναμένεται να κυριαρχήσουν το 2021. Οι περισσότερες γυναίκες τρέφουμε μια αδυναμία στα φορέματα και τις φούστες αφού είναι ό,τι πιο θηλυκό και chic υπάρχει.

Εδώ και λίγο καιρό έχουμε διαπιστώσει πως μια νέα τάση έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και αναμένεται να φορεθεί πολύ. Ο λόγος για τα φορέματα και τις φούστες με κόμπους (knotted dresses and skirts), τα οποία έχουν ήδη υιοθετήσει μερικές από τις μεγαλύτερες fashion influencers του πλανήτη.

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του trend είναι πως μπορείς να το εφαρμόσεις σε ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Για παράδειγμα μπορείς να κάνεις εύκολα ένα ιδιαίτερο δέσιμο σε ένα απλό μαύρο φόρεμα για να το αναβαθμίσεις στο λεπτό. Το ίδιο φυσικά ισχύει και με όλες τις φούστες που έχεις στην κατοχή σου και ψάχνεις τρόπο για να τις μεταμορφώσεις.

Δες επίσης: Οκτώ plus size influencers μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικα outfits

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα items σε περίπτωση που θέλεις να επενδύσεις στο trend.

https://www.instagram.com/p/CJvYFTrnBAg
https://www.instagram.com/p/CM7yvSOhZYX

Πηγή κεντρικής: @camilacoelho