City Girl: Η νέα συλλογή DKNY είναι ένα κομψό οδοιπορικό στο σύγχρονο sporty-chic στυλ

Διονυσία Καλαποθαράκου
City Girl: Η νέα συλλογή DKNY είναι ένα κομψό οδοιπορικό στο σύγχρονο sporty-chic στυλ

Η ανοιξιάτικη collection του αγαπημένου, αμερικάνικου brand σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι στους hype δρόμους της Νέας Υόρκης. Και μία περίοδο που δεν μπορούμε να κάνουμε ταξίδια αυτό είναι ό,τι πιο κοντά έχουμε σε διέξοδο για το στυλ αλλά και για το μυαλό μας.

DKNY SP21 BAG 04 FOGRA 300
DKNY SP21 SPORT 09 FOGRA 300
DKNY SP21 SPORT 12 FOGRA 300
DKNY SP21 SPORT 13 FOGRA 300

Η ένταση της μουσικής ανεβαίνει -κάτι ανάμεσα σε Beyoncé και «Formation» με Billie Eilish και «Therefore I Am»-, τα κορίτσια ανεβαίνουν τις σκάλες του μετρό, βγαίνουν από γυμναστήρια και περπατούν βιαστικά με ακουστικά στα αυτιά τους προς το Central Park. Φορούν leggings, αθλητικά bustiers, wrap tops, printed φορέματα και sneakers. Κρατούν τσάντες με neon λεπτομέρειες και κινούνται βιαστικά μέσα στην πόλη. Περνούν από σημεία του δρόμου που καταλήγουν οι διάσημοι «υπόνομοι που ατμίζουν». Κάνουν layering που τις βοηθά να είναι κατάλληλα ντυμένες σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής τους. Είναι εντυπωσιακές ως γνήσια «city girls» που αγαπούν το athleisure στυλ και ξέρουν να το κάνουν δικό τους. Όχι, δεν περιγράφουμε τις εισαγωγικές σκηνές κάποιας αμερικάνικης, κινηματογραφικής επιτυχίας γυρισμένης στη Νέα Υόρκη, αλλά μιλάμε για τη νέα, ανοιξιάτικη συλλογή DKNY και τις εικόνες που δημιούργησε στο μυαλό μας από την πρώτη στιγμή που την είδαμε.

Το αγαπημένο μας brand από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μας βάζει για άλλη μια φορά στον κόσμο του «Μεγάλου Μήλου», μας κάνει φορείς της αντισυμβατικής αισθητικής του και των έντονων ρυθμών του, προτείνοντας για τη νέα σεζόν κομμάτια που ολοκληρώνουν ένα all day city look. Έντονες αντιθέσεις όπου κυριαρχούν οι παστέλ αποχρώσεις εφαρμοσμένες σε σύγχρονες υφές και δροσερά υφάσματα αποδίδοντας μία πιο χαλαρή και άνετη διάθεση σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, δημιουργούν τον κατάλληλο καμβά για να ζωγραφίσουμε πάνω του sporty chic σύνολα, να παίξουμε με το layering και να κάνουμε fashion statement χωρίς να θυσιάσουμε την άνεσή μας.

Η ανοιξιάτικη συλλογή της DKNY, αποτελεί τη συνέχεια της #DKNYSTATEOFMIND οπτικής του οίκου, με σκοπό να αναδείξει τη μοναδικότητα των πρωταγωνιστών της καθημερινότητας δηλαδή την κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει φορώντας τον πιο δυνατό της χαρακτήρα, αλλά και τα πιο στυλάτα, casual κομμάτια. Μονοχρωματικά basic και sporty σύνολα σε ασπρόμαυρες και dusty pink αποχρώσεις, «ενώνονται» με κομμάτια με λεπτομέρειες από δαντέλα και neon στοιχεία αλλά και διχτυωτές υφάνσεις, βοηθώντας μας να ντύσουμε όλες τις ώρες της ημέρας με ρούχα δυναμικά που αντικατοπτρίζουν την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της.

Τα νέα DKNY ρούχα έχουν επιλογές για όσες αγαπούν τις αθλητικές δραστηριότητες και το sporty στυλ, γεμάτες με έντονα χρώματα και sexy γραμμές που αγκαλιάζουν τις καμπύλες. Σε αυτά τα κομμάτια κυριαρχούν οι ιδιαίτερες αποχρώσεις, όπως το απαλό ροζ της τσιχλόφουσκας, το ζωντανό χρώμα του πράσινου μήλου, το ζεστό κίτρινο της μιμόζας σε συνδυασμό με πινελιές από μπλε ελεκτρίκ και το κόκκινο του ιβίσκου. Crop tank tops, ποδηλατικά σορτσάκια, διχτυωτά πουλόβερ που είναι ιδανικά για layering, μπουστάκια και κολάν χωρίς ραφές μπορούν να φορεθούν από το μάθημα της yoga έως έναν απλό περίπατο με φίλες ή μία χαλαρή έξοδο για διασκέδαση εκτός σπιτιού.

Τα «σωστά» city girls, όμως, δεν φροντίζουν μόνο για τα ρούχα τους αλλά και για τα αξεσουάρ τους και στην ανοιξιάτικη DKNY collection μπορούν να βρουν εντυπωσιακά puffer tote και τα backpacks, πρακτικές crossbodies και οι top-handle τσάντες αλλά και σανδάλια-πλατφόρμες ή sneakers με τα έντονα neon χρώματα αλλά και κλασικά, μονόχρωμα σχέδια. Τέλος τα ιριδίζοντα ψηλοτάκουνα πέδιλα και οι γόβες, που οι fans του αμερικάνικου οίκου ξεχωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια, ολοκληρώνουν και φέτος ένα αψεγάδιαστο urban στυλ που παραμένει σύγχρονο αναπολώντας την αίγλη των δεκαετιών του παρελθόντος, όπως ήταν τα πολύχρωμα 80s ή τα normcore 90s.

https://www.instagram.com/p/CMQLR02L6hn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Aν η εισαγωγή αυτού του άρθρου αντιστοιχούσε όντως με την έναρξη ταινίας, κάπου εδώ αυτή θα ήταν η στιγμή που θα ετοιμαζόμασταν για τους τίτλους τέλους. Που τα κορίτσια θα χάνονταν σιγά σιγά στο πλάνο προχωρώντας στα δαιδαλώδη στενά της Μητρόπολης, που θα έπαιρναν τα DKNY backpacks τους και θα βάδιζαν γρήγορα πάνω στα στυλάτα sneakers σου. Αυτή θα ήταν η στιγμή που θα καταλαβαίναμε πως αυτό που κάνει ένα αυθεντικό «κορίτσι της πόλης» να ξεχωρίζει, είναι το στυλ του. Κάτι που τα DKNY έχουν αντιληφθεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια…
Ιnfo: Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store στον ισόγειο χώρο του Golden Hall καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400