Οδηγός Αγοράς: 10 αθλητικά ρούχα για να γυμνάζεσαι με στυλ και την άνοιξη

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 αθλητικά ρούχα για να γυμνάζεσαι με στυλ και την άνοιξη

Βερμούδες, crop φούτερ και biker shorts θα κάνουν το jogging στους δρόμους της πόλης πιο fashionable από ποτέ.

Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα ανοίξουν τα γυμναστήρια και τα προπονητικά κέντρα, αλλά εμείς όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι δεν χάνουμε την όρεξη μας για να γίνουμε ακόμα πιο fit πριν την ώρα της κρίσης, δηλαδή πριν βγούμε με μαγιό στην παραλία! Αρχίζουμε να κάνουμε pilates μέσω διαδικτυακών μαθημάτων πιο εντατικά, να τρέχουμε με μεγαλύτερη συνέπεια τα απογεύματα κοντά στο σπίτι και να κολυμπάμε τα σαββατοκύριακα σε ερημικές παραλίες (αν αντέχουμε το κρύο και είμαστε αρκετά τολμηρές). Αυτήν την αύξηση της αθλητικής μας δραστηριότητας, ήρθε η στιγμή να τη συνοδεύσουμε και με τα κατάλληλα ψώνια!

Τώρα είναι η σωστή εποχή για να προμηθευτούμε trendy biker shorts, sexy crop φούτερ, κολάν σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις, κομψά bustiers και βερμούδες που είναι η Νο1 τάση στα αθλητικά ρούχα της σεζόν. Μπορείς να συνδυάσεις το δικό σου athleisure κομμάτι με ένα πιο casual fashion item και να κάνεις τη διαφορά και με τις street εμφανίσεις εκτός από τις sporty.

Tέλος, πολύ σημαντικό είναι να επενδύσεις σε βαμβακερά υφάσματα που είναι και απορροφητικά για τον ιδρώτα επειδή η εποχή έχει αυξομειώσεις στη θερμοκρασία και πρέπει να κάνεις έξυπνο layering ακόμα και την ώρα της άθλησης, για να βγάζεις ρούχα ανάλογα με το πόσο ζεσταίνεσαι ενώ γυμνάζεσαι. Διάλεξε από τον παρακάτω Οδηγό Αγοράς ποια αθλητικά ρούχα σε παστέλ, έντονες αλλά και γήινες αποχρώσεις θες να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου και κάν΄τα δικά σου τώρα. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: BAFTA 2021: Τα καλύτερα looks από τα κινηματογραφικά βραβεία