Τα πρώτα μαγιό του καλοκαιριού μας κάνουν να θέλουμε να βυθίσουμε βαθιά τα πόδια μας στην καυτή άμμο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Τα πρώτα μαγιό του καλοκαιριού μας κάνουν να θέλουμε να βυθίσουμε βαθιά τα πόδια μας στην καυτή άμμο

Η νέα συλλογή του ελληνικού swimewear brand, MAAN, δεν φέρνει το καλοκαίρι... είναι το καλοκαίρι! Στην πιο φωτεινή εκδοχή του.

O γνωστός Καναδός συγγραφέας, L.M. Montgomery, είχε πει: «αναρωτιέμαι πως θα ήταν να ζούσαμε σε έναν κόσμο όπου θα ήταν πάντα Ιούνιος». Μετά από ένα φθινόπωρο και έναν χειμώνα εσωστρέφειας και αναγκαστικού αυτοπεριορισμού, θα απαντήσουμε «υπέροχα» σε αυτήν την θεωρητική ερώτηση. Θα ήταν υπέροχο να είμαστε συνέχεια ανέμελες, να μας λούζει ο ήλιος, να έχουμε βρεγμένα μαλλιά και άμμο στα ακροδάχτυλα. Θα ήταν υπέροχα και απλά να μπορούσαμε να «ζήσουμε μέσα στα μαγιό μας», απελευθερωτικά και αισιόδοξα! Και όλα αυτά τα συναισθήματα μας γεννήθηκαν από την αρχή μόλις είδαμε τη φετινή συλλογή του ελληνικού swimwear brand, MAAN.

https://www.instagram.com/p/CNCCCKDl8O9
MAAN ble magio copy
maan roz magio

Ονομάζεται «Elemental» και είναι τόσο «στοιχειώδης» όσο και απαραίτητη σε κάθε λάτρη του αιώνιου καλοκαιριού. Στην αντίστοιχη, φετινή, συλλογή του brand με islandwear παρουσιάζεται για πρώτη φορά και μια νέα ποιότητα υφάσματος, το Ecopower, ένα υλικό κατασκευασμένο από ίνες μεταχειρισμένων υφασμάτων. Η διαδικασία παραγωγής του μειώνει την κατανάλωση του νερού και το διοξείδιο του άνθρακα κάνοντας τα ρούχα όχι μόνο κομψά αλλά και βιώσιμα.

«Πέρα από την άμμο, πάνω στους βράχους και κάτω από την επιφάνεια της γης και της θάλασσας, η συλλογή “ELEMENTAL”, κατεβαίνει βαθιά για να ανακαλύψει κρυμμένα βάθη και σπάνιους θησαυρούς, φέρνοντας σε επαφή το κορμί με τα αρχέγονα χώματα που πατούν τα γυμνά πόδια», μας λέει η creative director και ιδιοκτήτρια του brand, Mαριλένα Ανδρεάδη για τα μαγιό της συλλογής S/S 2021.

Τα prints των εντυπωσιακών ολόσωμων και των κομψών bikinis, έχουν σχέδια με αδρές γραμμές με χρώματα εμπνευσμένα από τα ορυκτά και τα πετράδια από τις παραλίες των ελληνικών νησιών. Πάνω στην απόχρωση του ψαμμίτη, η σειρά CYCLADIC των MAAN, αποκαλύπτει τις λαμπερές και ζωντανές λάμψεις του smithsonite yellow, του azurite blue και του rhodonite pink, ενώ τα πλούσια χρώματα της συλλογής IONIAN περιγράφουν το βαθύ πράσινο μάρμαρο που παραδίδεται στις έντονες εκλάμψεις του jade, turquoise και cinnabar red.

maan bikini


Οι δύο διαφορετικές παλέτες είναι προσεκτικά διαλεγμένες ώστε να αναδεικνύουν διαφορετικές αποχρώσεις δέρματος και μαλλιών. Τα χρώματα της συλλογής CYCLADIC ταιριάζουν σε πιο ανοιχτά δέρματα και τα σχέδια της IONIAN σε πιο σκούρα. Όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery, τα πρώτα μαγιό της σεζόν κάνουν την ανάγκη μας για έναν «ατελείωτο Ιούνιο» πιο επιτακτική και ξυπνούν στη μνήμη και το σώμα μας όλες τις ευχάριστες αναμνήσεις που συνοδεύουν μία ιδανική μέρα στην παραλία… μέχρι την επόμενη φορά που θα τη ζήσουμε και πάλι!
Δες επίσης: Όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σου πρέπει να έχεις αυτά τα 6 φορέματα στην γκαρνταρόμπα σου