Αυτά είναι τα fashion trends που θα βάλουν μια ρομαντική πινελιά στα looks σου

Αυτά είναι τα fashion trends που θα βάλουν μια ρομαντική πινελιά στα looks σου

Αν είσαι λάτρης του ρομαντικού στυλ, αυτές οι τάσεις είναι ό,τι πρέπει για εσένα.

Η μόδα ήταν ανέκαθεν τρόπος έκφρασης για κάθε γυναίκα. Οι αυστηροί περιορισμοί του προηγούμενου έτους δεν μας επέτρεψαν να φορέσουμε αλλά ούτε να χαρούμε τα αγαπημένα μας ρούχα και παπούτσια. Σαν αποτέλεσμα, η φαντασία, η δημιουργικότητα και ο ρομαντισμός έκαναν ηχηρή την απουσία τους από τα καθημερινά μας looks.

Διανύουμε την ωραιότερη εποχή του χρόνου ενώ το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά. Ο ζεστός, ανοιξιάτικος καιρός αποτελεί ευκαιρία για να ανανεώσουμε την εικόνα μας, επιλέγοντας ελαφριά και κομψά σύνολα. Όπως κάθε σεζόν, έτσι και τώρα έχουμε ήδη πάρει μια πρώτη εικόνα όλων των μεγάλων τάσεων της χρονιάς ώστε να τις ενσωματώσουμε αργότερα στα outfits μας.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αναμφίβολα ένα από τα πρώτα μέρη στα οποία ανατρέχουμε κάθε φορά που θέλουμε να εμπνευστούμε για θέματα στυλ. Οι κορυφαίες fashion bloggers και influencers βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά και φροντίζουν να μας τροφοδοτούν με stylish εικόνες. Κρίνοντας λοιπόν από το φωτογραφικό υλικό που οι ίδιες έχουν δημοσιεύσει, διακρίνουμε πως τα items με ρομαντικά στοιχεία έρχονται φέτος για να μείνουν.

Φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις, ρούχα με έντονα μανίκια και θηλυκά prints αναμένεται να κυριαρχήσουν το προσεχές διάστημα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το trend που είναι πιο κοντά στο προσωπικό σου γούστο και στυλ ώστε να το προσθέσεις αργότερα στην γκαρνταρόμπα σου. Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα πιο ρομαντικά trends στα οποία αξίζει να επενδύσεις.

Δες επίσης: Met Gala: Επιστρέφει με έκθεση για την αμερικανική μόδα και πολλές εκπλήξεις

https://www.instagram.com/p/CNuOR6vBbNq
https://www.instagram.com/p/CNmgO7KFMmD

Πηγή κεντρικής: @thefashionfraction