From Daughter to Mother:Στη Γιορτή της Μητέρας χάρισε στη δική σου μαμά κάτι που θα φοράει για πάντα

Διονυσία Καλαποθαράκου
From Daughter to Mother:Στη Γιορτή της Μητέρας χάρισε στη δική σου μαμά κάτι που θα φοράει για πάντα

Τι μπορεί να είναι αυτό; Ένα διαχρονικά κομψό κόσμημα από την Pandora.

Pandora mama 2
pandora 5
pandora mama

Όταν ήσουν μικρή της ζωγράφιζες κάρτες με κηρομπογιές που έγραφαν απέξω «Μαμά σ’αγαπάω» και μέσα το όνομά σου ανορθόγραφα γραμμένο. Μεγαλώνοντας λίγο πίεζες τον μπαμπά σου να σε πάει να της αγοράσεις λουλούδια και όταν πια έφτασες να πηγαίνεις γυμνάσιο και λύκειο ίσως τα έβρισκες όλα αυτά πολύ «γλυκανάλατα». Ήταν για εσένα μία ακόμα Κυριακή του Μαΐου, και όχι μία ειδική περίσταση που θα μπορούσες να δεις σαν ευκαιρία να εκφράσεις την αγάπη και τον θαυμασμό σου στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σου, στη μητέρα σου.

Τώρα όμως που ενηλικιώθηκες η αξία αυτού του τετριμμένου δώρου για τη Γιορτή της Μητέρας ξαφνικά παίρνει άλλη διάσταση μέσα στο μυαλό και την καρδιά σου. Κατανοείς απόλυτα τη διάσημη ρήση του Αbraham Lincoln: «Ό,τι είμαι και ό,τι θα γίνω ποτέ το οφείλω στη μητέρα μου, στον άγγελό μου». Εκείνος έγινε ίσως ο πιο διάσημος Πρόεδρος των ΗΠΑ, εσύ κάθε μέρα γίνεσαι λίγο καλύτερη και αυτό γιατί της μοιάζεις όλο και πιο πολύ. Έτσι αυτό το «συμβολικό δώρο» φτάνει να συμβολίζει πραγματικά τα συναισθήματά σου για εκείνη και απόκτα μεγαλύτερη σημασία το τι θα της πάρεις την Κυριακή 9 Μαΐου.

Γι΄αυτό φέτος, μία δύσκολη χρονιά που δεν την αγκάλιασες όσο θα ήθελες και δεν την είδες όσο θα μπορούσες, ένα κόσμημα Pandora που θα «κληροδοτήσει» τη δική σου αγάπη, είναι ό,τι πρέπει για τη Γιορτή της Μητέρας. Συνήθως εκείνη σου δίνει «το δαχτυλίδι που φορούσε η γιαγιά σου στον γάμο της» ή «τα αγαπημένα της χρυσά σκουλαρίκια από τα 80s» προσπαθώντας να σε κάνει κοινωνό της οικογενειακής σας «κληρονομιάς». Φέτος, όμως, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία αυτοί οι ρόλοι να αντιστραφούν και εσύ να χαρίσεις στη μητέρα σου ένα βραχιόλι με charms, ένα μενταγιόν, ένα δαχτυλίδι ή ένα ζευγάρι κομψά σκουλαρίκια από την Pandora, που εκείνη θα κρατήσει για μια ζωή.

Το Domed Golden Heart δαχτυλίδι, από ασήμι 925 και χρυσό 14k, μπορεί να το φοράει για πάντα στο χέρι της, χάρη στο διακριτικό design του, το ίδιο και τα ασορτί Domed Golden Heart Stud σκουλαρίκια. Αν, πάλι, θες να δημιουργήσεις γι’ αυτή κάτι πραγματικά μοναδικό που θα φοράει μόνο η ίδια μπορείς να φτιάξεις το δικό σου Pandora βραχιόλι και να βάλεις πάνω του charms με μηνύματα όπως «Σ’αγαπώ», «Είμαι τυχερή που σε έχω» ή που να γράφουν απλώς «Μαμά», στα αγγλικά. Ακόμη μια κλασική επιλογή που είμαστε σίγουροι ότι θα συναρπάσει τη δική σου μαμά, είναι το Collier necklace, μια ιδανική πρόταση για όλες εκείνες τις μαμάδες που λατρεύουν να λάμπουν… όχι μόνο στα δικά μας μάτια αλλά και από κομψότητα και φινέτσα.

kolia

Φυσικά, μην ξεχνάς ότι με αγορές άνω των 129€, έχεις τη δυνατότητα να της χαρίσεις ακόμη ένα ξεχωριστό κόσμημα, καθώς με κάθε αγορά που ξεπερνάει το προαναφερθέν ποσό, παίρνεις ΔΩΡΟ το μοναδικό βραχιόλι Pandora Moments Winged Heart Bangle, ένα ξεχωριστό κόσμημα από μασίφ ασήμι 925 και χειροποίητες λεπτομέρειες, με το μήνυμα «Πάντα στο πλευρό σου», που αποτελεί άλλη μία all time classic επιλογή για τη μαμά που δεν αγαπάει τις υπερβολές στο look της αλλά είναι λάτρης των minimal αξεσουάρ!

Φέτος η Pandora με τις μοναδικές προτάσεις της για τη Γιορτή της Μητέρας σε βοηθάει όχι μόνο να εντυπωσιάσεις τη δική σου με την επιλογή σου αλλά και να της δείξεις πόσα πολλά σημαίνει για εσένα με κάτι «αιώνιο» όπως είναι ένα κόσμημα. Αιώνιο σαν το δεσμό και την ανιδιοτελή σας αγάπη. #SomethingAboutYou #PandoraMothersDay
Info: www.pandorashop.gr