Most Wanted: Tα 5 ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να φορέσεις σήμερα στην Ανάσταση

Διονυσία Καλαποθαράκου
Most Wanted: Tα 5 ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να φορέσεις σήμερα στην Ανάσταση

'H έστω να φροντίσεις να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτήν την άνοιξη.

Mπορεί η σημερινή Ανάσταση να μην είναι σαν όλες τις προηγούμενες αλλά σίγουρα δεν είναι και σαν την περσινή που έγινε στο σαλόνι μας. Φέτος μπορείς στις 9 να βρεθείς σε προαύλιο χώρο εκκλησίας και τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις να λάβεις το Άγιο Φως. Μπορείς φυσικά και πάλι να επιλέξεις να την περάσεις στο σπίτι με τους δικούς σου ανθρώπους δίπλα σου. Ό,τι όμως και από τα δύο και αν επιλέξεις να κάνεις, ένα είναι το σίγουρο: θα ντυθείς λίγο καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες. Θα φορέσεις το «καλό» σου λευκό παντελόνι, ίσως ένα ασορτί blazer από πάνω και ένα lingerie top από μέσα.

Ίσως πάλι διαλέξεις να βάλεις ένα κομψό shirt dress στα χρώματα της άνοιξης με ένα ζευγάρι λευκά sneakers για να είσαι στυλάτη χωρίς να χάσεις την άνεση μέσα στην οποία έχεις συνηθίσει να ζεις τόσο καιρό. Τέλος αν θες πραγματικά να μπεις σε spring mood διάλεξε αξεσουάρ σαν αυτά που προτείνουμε παρακάτω, στη χρωματική παλέτα του ροζ και του φούξια.

Τα πιο ποθητά fashion items της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ, έχουν κατανυχτική διάθεση και spring colors ενώ μπορείς να τα αποκτήσεις τώρα και να τα φορέσεις με μεγάλη ευκολία όλο το καλοκαίρι αλλά και το επόμενο φθινόπωρο. Ακόμα μπορείς να πάρεις ιδέες και να κινηθείς στο ίδιο color combo (λευκό – φούξια) για τη σημερινή σου, πιο επίσημη εμφάνιση. Καλό Πάσχα να έχουμε…
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 shirt dresses που μπορείς να φορέσεις και μόνα τους αλλά και πάνω από παντελόνι

xrwma


(Από αριστερά προς τα δεξιά: Γόβες Tsakiris Mallas www.tsakirismallas.gr, Blazer 'ALE www.ale.com.gr, Zιπ κιλότ attrattivo www.attrattivo.gr, Tσάντα Miss Polyplexi www.misspolyplexi.com, Shirt dress Stelios Koudounaris www.stelioskoudounaris.com)