Οδηγός Αγοράς: 10 κομψά fashion items που μπορείς να κάνεις σήμερα δώρο στη μητέρα σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 κομψά fashion items που μπορείς να κάνεις σήμερα δώρο στη μητέρα σου

Τα λουλούδια είναι πάντα μία ωραία επιλογή για τη Γιορτή της Μητέρας αλλά αν θες να της χαρίσεις κάτι που θα κρατήσει περισσότερο, τότε μήπως να σκεφτείς ένα φόρεμα;

Όταν πηγαίναμε δημοτικό αυτήν την Κυριακή του Μαΐου συνηθίζαμε να «μαδάμε» τον κήπο (τον δικό μας ή του γείτονα) για να φτιάξουμε το μπουκέτο που θα χαρίζαμε στη μαμά μας για τη Γιορτή της Μητέρας. Μεγαλώνοντας τα «κλεμμένα λουλούδια» αντικαταστάθηκαν από μία κανονική επίσκεψη στο ανθοπωλείο και τώρα, στην ενήλικη ζωή μας, μπορούν να αντικατασταθούν και από πολλά και διαφορετικά είδη δώρων που θα βρεις στην παρακάτω gallery.

Περνώντας από την «επαναστατική φάση» της απόρριψης των ρομαντικών κινήσεων -δώρα σε επετείους, κάρτες με ευχές, μακροσκελή μηνύματα καταγραφής των συναισθημάτων μας- έχουμε φτάσει σιγά σιγά στην περίοδο της ρομαντικής θεώρησης όλων αυτών που σε κάποια ηλικία χαρακτηρίζαμε τετριμμένα και κάπως «βαρετά». Ένα από αυτά είναι και τα πιο χρηστικά -αλλά πάντα κομψά!- δώρα στη Γιορτή της Μητέρας.

Αυτή την «κατασκευασμένη γιορτή» που δεν παύει να είναι μία ευκαιρία να δείξουμε και να πούμε στην μαμά μας για ακόμα μία φορά πόσο την αγαπάμε. Και σε εποχές σαν και αυτή που κάναμε μέρες να την αγκαλιάσουμε δεν φαίνεται καθόλου παρωχημένο το να της αγοράσουμε και να της χαρίσουμε ένα από τα παρακάτω chic ρούχα και αξεσουάρ που θα αναδείξουν το στυλ της και θα την κάνουν να χαμογελάσει πίσω από την προστατευτική μάσκα προσώπου της. Αν κάτι μας έκανε να εκτιμήσουμε διπλά ο Covid-19 είναι η επαφή με την πιο σημαντική γυναίκα της ζωής μας, τη μαμά μας! Και φέτος θα της πούμε με όλους τους τρόπους «Xρόνια Πολλά!»
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: Tα πρώτα μαγιό της σεζόν είναι εδώ και σε βάζουν σε δίλημμα για το ποιο να διαλέξεις