In Bloom: Η συλλογή attrattivo S/S 2021 φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην ντουλάπα και στη διάθεσή σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
In Bloom: Η συλλογή attrattivo S/S 2021 φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην ντουλάπα και στη διάθεσή σου

Floral φορέματα, casual denim σύνολα, καρό sets και κομψά blazers, δημιουργούν μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα που «βρίσκεται σε άνθηση»!

* θέρος < το θέρος < αρχαία ελληνική θέρος < πρωτοελληνική *tʰéros < πρωτοϊνδοευρωπαϊκή *gʷʰéros (ζέστη, ζεστός καιρός) < *gʷʰer- (ζεστός)

748
887
1755

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Όχι ημερολογιακά -ακόμα τουλάχιστον- αλλά σίγουρα κυριολεκτικά. Είναι στο κλίμα γύρω μας, είναι στα παγωτά που αρχίσαμε να τρώμε, είναι στα τραπεζάκια που στήθηκαν έξω και καθόμαστε σε αυτά χωρίς μπουφάν, είναι στις κυριακάτικες βόλτες στη θάλασσα και στη ηλιοθεραπεία που κάνουμε το Σάββατο στην ταράτσα. Είναι στη διάθεσή μας, στα πλάνα για διακοπές, στις ώρες που περνάμε στο laptop τσεκάροντας καταλύματα σε νησιά που μπορεί να μην επισκεφτούμε ούτε και φέτος… αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες αν τελικά πατήσουμε το πόδι μας στην Ηρακλειά. Είναι στη νέα συλλογή attrattivo για τη σεζόν S/S 2021 και στα κομψά, all day σύνολα που έχει να μας προτείνει το αγαπημένο μας brand για τη νέα σεζόν.

Το *θέρος στην πιο bohemian, σοφιστικέ και urban cool εκδοχή του αποτυπώνεται πάνω σε denim shirt dresses, σε ρομαντικά liberty floral φορέματα, σε δυναμικά πράσινα blazers και σε άνετα ψηλόμεσα παντελόνια, εμπριμέ ή μονόχρωμα, που φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ στους απαιτητικούς ρυθμούς της πόλης και στον «χωρόχρονο της χαλαρότητας» που επικρατεί στις διακοπές. Στην attrattivo η πιο ζεστή, η πιο ηδονική, η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου είναι συνώνυμη με την ελευθερία, την άνεση και την κομψότητα και «ντυμένη» με τα ρούχα που καθορίζουν τις τάσεις της νέας σεζόν.

Φοράει ανάλαφρα mini φορέματα με ρετρό vichy καρό σχέδια, με μακραμέ λεπτομέρειες και girly βολάν, πολύχρωμες loose παντελόνες, denim shorts και κιπούρ πουκάμισα. Αγαπάει τα crop tops και τα lingerie τιραντάκια που απολαμβάνει να τα βάζει μέσα από χρωματιστά σακάκια ή ethnic kimonos. Το καλοκαίρι στην attrattivo είναι πολύχρωμο, φωτεινό και αισιόδοξο, είναι νεανικό και ταυτόχρονα δεν έχει ηλικία, είναι άνετο και θηλυκό την ίδια στιγμή, αιθέριο και προσγειωμένο στην πραγματικότητα. Είναι όλα όσα πρέπει να είναι το καλοκαίρι, όταν αυτό «βρίσκεται κρεμασμένο στην ντουλάπα μας» και είναι εδραιωμένο στη ψυχή μας.

Γιατί μπορεί το καλοκαίρι πάνω από όλα να είναι συναίσθημα, αλλά με το κατάλληλο dress code, μετουσιώνεται πολύ εύκολα σε εικόνα και στυλ. Και μέσα από αυτήν τη νέα collection για τη σεζόν S/S 2021 έχουμε την ευκαιρία να το βιώσουμε στο έπακρο. Διάλεξε το αγαπημένο σου attrattivo look από τα must have items που σου προτείνουμε παρακάτω και μπες σε mood διακοπών μέσα από την γκαρνταρόμπα σου. Ακόμα και αν πρόκειται να περάσεις τους επόμενους μήνες σε αστικό περιβάλλον στην καρδιά και στην εμφάνισή σου θα επικρατήσει η «θερινή ώρα», η «ώρα attrattivo».

forema v

#1 Φόρεμα με V και λουλούδια

Συνδύασέ το με τις εσπαντρίγιες σου και ένα denim jacket και θα είσαι η πιο αιθέρια παρουσία στους δρόμους αυτής της πόλης, μέχρι να μπεις στο καράβι για το νησί.

plise fousta

#2 Πλισέ φούστα

Mία preppy επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις κοινωνικές υποχρεώσεις της σεζόν. Μπορείς να τη βάλεις με ένα sexy crop top και πολύχρωμα πέδιλα σε γάμο, αλλά και με ένα ρομαντικό lingerie τιραντάκι και μπαλαρίνες σε βάφτιση. Κομμάτι διαχρονικό και εγγυημένα κομψό.

rige vraka

#3 Ριγέ βράκα

Aν σε ολόκληρη την περίοδο της καραντίνας αποθέωσες τα loungewear τότε η «μετάβαση» στα «κανονικά» ρούχα πρέπει να γίνει με εξίσου άνετα και στυλάτα κομμάτια όπως η παραπάνω 90s βράκα που είναι και πάλι hot για το φετινό καλοκαίρι.

tie dye kimono

#4 Tie-Dye kimono

To fashion item που θα λατρέψουν όλα τα boho κορίτσια και μπορεί να φορεθεί στην παραλία πάνω από το μαγιό σου και ένα denim shorts αλλά και καθημερινά με υφασμάτινο παντελόνι και μονόχρωμο top.

floral top

#5 Floral top

Δεν χρειάζεται να είσαι ρομαντική ψυχή για να καταλάβεις πως μία σεζόν σαν και αυτήν, που τα florals είναι must, δεν πρέπει να λείπει μία τόσο στυλάτη μπλούζα από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Μπορείς να σκεφτείς κάτι που να αναδεικνύει περισσότερο το αγαπημένο σου jean; Γιατί εμείς δεν μπορούμε...

kipour poukamiso

#6 Κιπούρ πουκάμισο

Aντί να φοράς τα συνηθισμένα mannish πουκάμισα στο γραφείο, αυτό το καλοκαίρι επέλεξε ένα με κιπούρ δαντέλα σαν το παραπάνω neutral σχέδιο και θα δεις αυτομάτως το office look μέσα από ένα άλλο, πιο θηλυκό, πρίσμα.