Style Above All: Η ΆLE οραματίστηκε ένα καλοκαίρι με μοναδικές ενδυματολογικές επιλογές

Διονυσία Καλαποθαράκου
Style Above All: Η ΆLE οραματίστηκε ένα καλοκαίρι με μοναδικές ενδυματολογικές επιλογές

Και έκανε πράξη το «όραμά της» με ρούχα επηρεασμένα από το funky ύφος των 80s, από τα normcore 90s και από τα edgy 00s.

ALE BLAZER
ALE FOUSTA
ALE KARO

O Αλμπέρ Καμύ -Γάλλος συγγραφέας και κάτοχος Βραβείου Νόμπελ- είναι πει πως «η ζωή είναι το άθροισμα των επιλογών μας» και αυτή η σοφή ρήση ενός από τους πιο διάσημους διανοητές του ’50 βρίσκει πλήρη εφαρμογή και σε ό,τι αφορά την γκαρνταρόμπα μας. Γιατί στο τέλος της ημέρας… «το στυλ μας είναι το άθροισμα των επιλογών μας». Αν έχουμε επενδύσει σε πολλά κοστούμια και mannish σακάκια είμαι τα κορίτσια που έχουν περάσει το power dressing σε άλλο επίπεδο. Αν ανοίγοντας την ντουλάπα μας βρίσκουμε μέσα άπειρα floral φορέματα τότε δεν έχουμε παρά να παραδεχτούμε στον εαυτό μας πως η ρομαντική πλευρά μας έχει υπερισχύσει των άλλων και να βάλουμε στο laptop για χιλιαστή φορά το «Λογική και Ευαισθησία».

Αν, πάλι, τα party dresses, τα χρωματιστά biker jackets τα πολύχρωμα αξεσουάρ και τα στενά παντελόνια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της συρταριέρας μας, τα 80s δεν είναι απλά η γενέθλια δεκαετία μας αλλά και αέναη πηγή έμπνευσης για όλες τις εμφανίσεις μας. Με λίγα λόγια τα ρούχα που έχουμε επιλέξει και φορέσει κατά καιρούς καθορίζουν το στυλ μας. Είμαστε οι επιλογές μας και φέτος αυτές οι επιλογές, όποιες και αν είναι, μπορούν να εκφραστούν μέσα από τη νέα, πλουραλιστική συλλογή ‘ALE S/S 2021.

Κομψά pied-de-poule, girly florals, neutral αποχρώσεις σε μακριά γιλέκα και φαρδιές παντελόνες για chic safari looks, κόκκινα δερμάτινα μπουφάν, πράσινες ζιπ κιλότ, σοφιστικέ blazers και sexy mini φορέματα σε ανάλαφρα σχέδια, αποτελούν μερικές μόνο από τις «επιλογές» που μπορείς να κάνεις όταν τσεκάρεις τη νέα collection ‘ALE. Με σαφείς επιρροές από τις πιο σημαντικές δεκαετίες της μόδας -δηλαδή από τα 80s, τα 90s και τα 00s- η καλοκαιρινή συλλογή του brand καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα ενδυματολογικών αναγκών της σύγχρονης γυναίκας καθώς μπορεί να την ντύσει πρακτικά αλλά και μοναδικά, 24 ώρες το 24άωρο.

Σερφάροντας στο www.ale.com.gr ανακαλύψαμε ethnic παντελόνες για τις διακοπές, casual denim κομμάτια για τις περιηγήσεις μας στην πόλη, corporate φορέματα για το γραφείο, αλλά και αέρινα για τη βόλτα, όπως και άνετα tops και boho πολύχρωμα φουλάρια. Μία τεράστια ποικιλία από ρούχα και αξεσουάρ που σκοπό έχουν όχι να μας ντύσουν όλες ομοιόμορφα αυτό το καλοκαίρι αλλά να μας βοηθήσουν να αναδείξουμε το μοναδικό στυλ που έχει η καθεμία από εμάς με κομμάτια που κολακεύουν κάθε σωματότυπο. «Είμαστε οι επιλογές μας» και αυτές δεν περιορίζονται μόνο στα must have items που ξεχωρίσαμε παρακάτω, αλλά σε ολόκληρη τη νέα collection ‘ALE που με τρόπο μοναδικό μας ταξίδεψε στις δεκαετίες. Και αφού «είμαστε οι επιλογές μας», αυτό το καλοκαίρι ας κάνουμε τις σωστές σε ό,τι αφορά το στυλ μας… ας κάνουμε τις ΆLE!

 K9A6217

#1 Kόκκινο biker jacket

Αυτό το rock μπουφάν από δερματίνη θα δώσει μία νότα από την πιο «άγρια δεκαετία της μόδας» σε όλα σου τα ανοιξιάτικα σύνολα. Ταυτόχρονα όμως θα αναδείξει και τα ασπρόμαυρα looks σου και θα κάνει πιο «διασκεδαστικά» τα μονοχρωματικά outfits.

 K9A4448

#2 Eμπριμέ πουκάμισο

Αν έχεις βαρεθεί τα γαλάζια πουκάμισα στο γραφείο και τα λευκά στην έξοδό σου, αυτό το κοντομάνικο, εμπριμέ πουκάμισο είναι αυτό που χρειάζεσαι για να συνδυάσεις το jean αλλά και το υφασμάτινο παντελόνι σου και να δημιουργήσεις σύνολα ξεχωριστά... σαν και εσένα.

 K9A4357

#3 Printed παντελόνα

Mία τόσο άνετη παντελόνα σαν και αυτήν φοριέται και ως matching set με το παραπάνω πουκάμισο για ένα επίσημο event, αλλά και με ένα basic Τ-Shirt στην καθημερινότητά σου. Είναι τόσο πρακτική και κομψή που ένα είναι το σίγουρο: από την πρώτη στιγμή που θα τη φορέσεις δεν θα θες να την ξαναβγάλεις από πάνω σου.

 K9A5252

#4 Μακρύ γιλέκο

To safali style στην αστική εκδοχή του επιβάλει λευκά άνετα ρούχα και flat παπούτσια. Επίσης καλό είναι τα ρούχα να είναι μεν loose αλλά να μην χάνουν τη φόρμα τους γιατί έτσι το σώμα μας «κρύβεται» και κανείς δεν το θέλει αυτό το καλοκαίρι!

 K9A5930

#5 Floral top

Κομμάτι-κλειδί και για το φετινό καλοκαίρι καθώς φοριέται με jean, με μονόχρωμη midi φούστα, μέσα από denim σαλοπέτα, με βερμούδα αλλά και με loose παντελόνα, καταφέρνοντας πάντα να κάνει το κάθε look μας μοναδικό. Αν δεν φοβάσαι το extravagant ύφος στις εμφανίσεις σου συνδύασέ το με πολλά χρυσά κοσμήματα, ακόμα και με headpiece για mix&match αποτέλεσμα.