Βρες τα πιο μοντέρνα μαγιό μπικίνι για το καλοκαίρι του 2021!

Βρες τα πιο μοντέρνα μαγιό μπικίνι για το καλοκαίρι του 2021!

Η πιο ωραία εποχή του χρόνου τώρα ξεκινάει και εσύ θα την υποδεχθείς με τα πιο κομψά μαγιό.

Ο χειμώνας πέρασε, το καλοκαίρι δεν αργεί! Οι μέρες με τα χοντρά και μάλλινα ρούχα αποτελούν πλέον παρελθόν, αφού τα κοντομάνικα, τα σορτς και τα καλοκαιρινά μαγιό έχουν την τιμητική τους. Και όπως για κάθε εποχή, έτσι και για το καλοκαίρι, επιβάλλεται να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου, ιδιαίτερα στα γυναικεία μαγιό που θα φορέσεις. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει και το μαγιό μπικίνι, που έχει κερδίσει επάξια την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των γυναικών. Πλέον όμως μπορείς να το βρεις σε πολλά σχέδια και χρώματα για να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει.

magio mpikini trigonaki olympic stores

Μαγιό Μπικίνι Τριγωνάκι - 25,99 €

Μια all time classic επιλογή, το μαγιό μπικίνι τριγωνάκι δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα και δικαιολογημένα!

magio mpikini psilomeso olympic stores

Μαγιό Μπικίνι Ψηλόμεσο - 25,99 €

Νιώσε σαν ένα pin – up girl με μαγιό μπικίνι ψηλόμεσο που μπορεί να ταιριάξει υπέροχα σε κάθε σωματότυπο, ενώ θα το βρεις σε ακόμα περισσότερα χρώματα και εντυπωσιακά σχέδια για να διαλέξεις!

magio mpikini rip olympic stores

Μαγιό Μπικίνι Ριπ - 25,99 €

Σε αντίθεση με τη mainstream και πιο επίπεδη ύφανση, τα μαγιό μπικίνι ριπ ξεχωρίζουν για το ανάγλυφο ύφασμα που διαθέτουν και την ιδιαίτερη ελαστικότητά τους. Μπορείς να βρεις σχέδια με κάθετες ή με οριζόντιες ρίγες.

plus size mpikini olympic stores

Μαγιό Μπικίνι Plus Size 27,99 €

Ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου μπικίνι επειδή έχεις λίγα παραπάνω κιλά; Πλέον μπορείς να βρεις ένα plus size μπικίνι σε εκπληκτικά χρώματα που θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος του καλοκαιριού!

magio mpikini me volan olympic stores

Μαγιό Μπικίνι με Βολάν - 27,99 €

Θα ήθελες το στήθος σου να φαίνεται λίγο πιο πλούσιο; Δώσε όγκο με ένα μαγιό μπικίνι με βολάν! Ένα μοντέρνο σχέδιο με μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και prints που θα ανανεώσει την εικόνα του μπούστου σου.

magio mpikini me enan omo olympic stores

Μαγιό Μπικίνι με έναν Ώμο - 25,99 €

Ότι πιο hot τις τελευταίες σεζόν το μαγιό μπικίνι με έναν ώμο! Ταιριάζει υπέροχα σε γυναίκες με μικρότερο στήθος καθώς δε χρειάζεται στήριξη, ενώ στρώνει άνετα πάνω τους.

magio mpikini straples olympic stores

Μαγιό Μπικίνι Στράπλες - 25,99 €

Ένα ακόμη μαγιό που προτείνεται για τις γυναίκες με μικρό στήθος είναι το μαγιό μπικίνι στράπλες. Θα ταιριάξει τέλεια πάνω σου ενώ αρκετά διαθέτουν floral λεπτομέρειες και prints που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν!

magio mpikini me krikous olympic stores

Μαγιό Μπικίνι με Κρίκους – 25,99 €

Αν τα ιδιαίτερα κοψίματα και οι νέες προσθήκες στα σχέδια δε σε εντυπωσιάζουν, τότε δοκίμασε τα μαγιό με κρίκους. Θηλυκή και σαγηνευτική, η διακόσμηση με κρίκους στη λεκάνη ή το στήθος μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Βρες τα πιο μοντέρνα σχέδια και χρώματα σε μαγιό μπικίνι για το καλοκαίρι του 2021 μόνο στα Olympic Stores και ανανέωσε τη Swimwear συλλογή σου!