Η νέα συλλογή της Nine West προτρέπει τις γυναίκες να κυνηγήσουν με αποφασιστικότητα τα όνειρά τους

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η νέα συλλογή της Nine West προτρέπει τις γυναίκες να κυνηγήσουν με αποφασιστικότητα τα όνειρά τους

Και να τα κάνουν πραγματικότητα, χωρίς να χάσουν ούτε λεπτό το απαράμιλλο στυλ τους.

«Dream with Determination»: Έτσι ονομάζεται η συλλογή του πιο αγαπημένου brand αξεσουάρ σε περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο, της Nine West. Μία συλλογή πολύχρωμη, διαχρονικά κομψή, με σχέδια πρακτικά και ντελικάτα που μπορούν να ακολουθήσουν τα βήματα κάθε γυναίκας προς έναν και μοναδικό προορισμό: την εκπλήρωση των ονείρων της. Το brand βάζει στο επίκεντρο τη βασική αρχή της ψυχολογίας που λέει πως «όσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση νιώθουμε τόσο περισσότερα πράγματα διεκδικούμε και πετυχαίνουμε» και βάζει ως στόχο του για το φετινό καλοκαίρι να οπλίσει τις γυναίκες με τα «κατάλληλα εφόδια» ώστε να νιώσουν αυτήν την αυτοπεποίθηση.

https://www.instagram.com/p/CMznXlwL8Ex/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία γυναίκα που νιώθει όμορφα με την εικόνα της δεν σταματά να ονειρεύεται και να δημιουργεί, δίνοντας το παράδειγμα και σε όλες τις υπόλοιπες, ώστε να δημιουργηθεί μία «σύγχρονη στρατιά Αμαζόνων» που δεν διστάζει να κυνηγήσει τα όνειρά της… πάνω σε παστέλ γόβες και trendy block heels. Η Marilyn Monroe έλεγε «δώσε σε ένα κορίτσι το σωστό ζευγάρι παπούτσια και άσ’το να κατακτήσει τον κόσμο». Στη Nine West, λοιπόν, μέσα από τη συλλογή τους S/S 2021, κάνουν πράξη τη διάσημη ρήση της. Ντύνουν τις γυναίκες με τέτοιο τρόπο ώστε να αγκαλιάζουν τη θηλυκότητά τους και να βγάζουν στην επιφάνεια τα πιο δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα τους. Θέλουν να είναι δυναμικές και κομψές σε κάθε τους εμφάνιση: από το πρωί στο γραφείο, στην απογευματινή βόλτα και την βραδινή έξοδο. Με το να τους προσφέρουν απαράμιλλο στυλ και υψηλή αισθητική σε κάθε look τους τις βοηθούν να επιτύχουν τους στόχους τους κάνοντας ένα βήμα τη φορά, τις βοηθούν να είναι φιλόδοξες, να μην δέχονται το όχι ως απάντηση και να χαμογελάνε απέναντι στις προσκλήσεις πάνω στα chic ψηλοτάκουνά τους.



nine west 1

Και έχοντας αυτό το πρότυπο γυναίκας στο μυαλό του, το αγαπημένο accessory brand επέλεξε για πρόσωπο της νέας του καμπάνιας μία κοπέλα που ενσαρκώνει όλες τις αρετές της δυναμικής και επιτυχημένης προσωπικότητας: την Aube Jolicoeur: μία αυτοδίδακτη χορεύτρια/ μοντέλο/ μητέρα και επίδοξη σκηνοθέτη, που γεννήθηκε στην Αϊτή και μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ήταν μόλις 9 ετών. Η Aube συνεχίζει να στηρίζει τη χώρα γέννησής της, χρηματοδοτώντας η ίδια την εκπαίδευση παιδιών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συνεχίσουν τα μελλοντικά τους όνειρα με φιλοδοξία. Είναι μία γυναίκα, λοιπόν, που προχώρησε με αποφασιστικότητα στο μέλλον, κατέκτησε το παρόν της και δεν ξέχασε ποτέ το παρελθόν της. Ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος που «κυνήγησε με αποφασιστικότητα τα όνειρά του» και τα έκανε όλα πραγματικότητα!

nine west 2

Αν θες να ακολουθήσεις τα βήματα της Aube (#diplis) στη νέα collection Nine West θα βρεις τα καλύτερα εφόδια για να το κάνεις. Aka, ψηλοτάκουνα πέδιλα με άνετο τετράγωνο τακούνι, κλασικές γόβες σε ultra summerish αποχρώσεις, πρακτικά sneakers, καλοκαιρινά σανδάλια και φυσικά όλων των ειδών τις τσάντες (satchel, shopper bags, crossbodies και pouches) στις οποίες κυριαρχούν τα παιχνιδιάρικα μοτίβα, το κροκό, τα ψάθινα στοιχεία σε συνδυασμό με τις διακριτικές ή πιο έντονες μεταλλικές λεπτομέρειες.

Τα χρώματα του καλοκαιριού, δηλαδή το λευκό, το πορτοκαλί, το τυρκουάζ, το ροζ, οι μεταλλικές αποχρώσεις του χρυσού και του ασημί, αλλά και οι διαχρονικά επίκαιρες neutral, πρωταγωνιστούν στα θηλυκά παπούτσια και τα fashionable τσαντάκια της Nine West και αυτήν τη σεζόν, κάνοντας το κάθε look πραγματικά μοναδικό σαν τη γυναίκα που το έχει επιλέξει. Παρακάτω θα βρεις και τα δικά μας «Hot Picks» για το φετινό καλοκαίρι για να τα εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου και να δώσεις μία νέα πνοή μου στο στυλ αλλά και στην οπτική σου απέναντι στη ζωή. Ο μόνος τρόπος για να πετύχεις ό,τι ονειρεύεσαι είναι να το κυνηγήσεις και δεν πειράζει καθόλου αν χρειάζεται το αγαπημένο σου fashion brand για να το καταλάβεις αυτό!

Info: Η νέα συλλογή της Nine West είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Haralas καθώς και online στο haralas.gr
Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400

Ηοt Picks S/S 2021

NINE WEST 455021480.0 00O3

#1 Strappy Mules

NINE WEST 455021477.0 0013

#2 Παστέλ γόβες

NINE WEST 455021525.0 00W1

#3 Block Heels

NINE WEST 455021487.0 0073
NINE WEST 455017260.0 00K2

#4 Άνετα Σανδάλια

#5 Neutral Top Handle

NINE WEST 455020685.0

#6 Σιέλ Φάκελος

NINE WEST 455021490.0 AP71

#7 Mαύρα Flatforms με animal printed λεπτομέρειες