Το συναρπαστικό «ταξίδι» στον κόσμο των trends έχει σημείο εκκίνησης τον απόλυτο shopping προορισμό

Διονυσία Καλαποθαράκου
Το συναρπαστικό «ταξίδι» στον κόσμο των trends έχει σημείο εκκίνησης τον απόλυτο shopping προορισμό

Κι όμως μία βόλτα από το Mediterranean Cosmos αρκεί για να ενημερωθείς σχετικά με τις πιο hot τάσεις της σεζόν, αλλά και για να τις προσθέσεις όλες στην γκαρνταρόμπα σου.

H ροή των πληροφοριών που περνάει καθημερινά από μπροστά μας είναι τόσο μεγάλη που θα μπορούσαμε να παραληρήσουμε το μυαλό μας με ένα μεγάλο, ορμητικό καταρράχτη. Εικόνες, στοιχεία, στατιστικά, νέα και καινούργια δεδομένα «πέφτουν ορμητικά» σε αυτό και ανακυκλώνονται με τέτοια ταχύτητα που κάνουν σχεδόν αδύνατον για εμάς το να αφομοιώσουμε ουσιαστικά μία νέα πληροφορία. Αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το να ενημερωθούμε και για πράγματα ευχάριστα που μας ενδιαφέρουν και μπορούν να κάνουν πιο όμορφη την καθημερινότητά μας, για τα νέα trends δηλαδή. Οι τελευταίες τάσεις που κυριαρχούν κάθε εποχή σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση, ακόμα και στη διασκέδαση, είναι ένα κεφάλαιο που πολύ θα θέλαμε να μελετήσουμε σε βάθος αλλά η υπερπληθώρα ειδήσεων μας κάνει απλώς να το ξεφυλλίσουμε, να το αγγίξουμε επιδερμικά.

IMG 1723 1 copy


Παλιά υπήρχαν τα «Trend Books», η «Βίβλος της Μόδας», όπως τα έλεγαν στις αμερικάνικες rom coms. Πολυσέλιδες εκδόσεις που κυκλοφορούσαν κάθε έξι μήνες μαζί με τους πιο γνωστούς διεθνείς τίτλους περιοδικών και μας ενημέρωναν για όλα τα fashion trends ανά σεζόν. Ήταν hot το gipsy chic για αυτήν την άνοιξη; Θα έβλεπες μία σύντομη ανάλυση της τάσης και πολλές φωτογραφίες από τις επιδείξεις των μεγάλων οίκων μόδας που τη συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους.



DSC 1796 2
fashion 1

Με την άνοδο του διαδικτύου και την παντοδυναμία των sites, αυτά τα «λυσάρια της μόδας» πέρασαν στην αφάνεια καθώς σε χιλιάδες online άρθρα καθημερινά διαβάζουμε για το επόμενο «bag trend», για το «τι θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι», για «5+1 τάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αν θες να είσαι stylish και αυτήν την εποχή» και διάφορα άλλα τέτοια «εύπεπτα» άρθρα. Προς θεού, δεν είμαστε αφοριστικές, αλλά μετά από πολλές ώρες ανάγνωσης καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: ο πιο εύκολος τρόπος για να ενημερωθείς για τη μόδα (ή για ό,τι άλλο σε ενδιαφέρει) είναι με το να την δεις! Και πού μπορεί να συμβεί αυτό; Μόνο με μία βόλτα στο Mediterranean Cosmos.

Mε μία απλή επίσκεψη στον κορυφαίο shopping προορισμό μπορούμε να απολαύσουμε όλα τα trends, ανά εποχή, συγκεντρωμένα σε ένα σημείο, ενώ ταυτόχρονα θα κάνουμε μία υπέροχη βόλτα στους ντιζαϊνάτους χώρους του και θα ζήσουμε την πιο fashionable εμπειρία αγορών. Σχεδόν 200 καταστήματα μας περιμένουν σε ένα φιλικό προς τον καταναλωτή, industrial περιβάλλον για να κάνουμε window shopping απολαμβάνοντας τις νέες τάσεις «κρεμασμένες στις βιτρίνες», αλλά και για να δοκιμάσουμε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που μας ταιριάζουν, δημιουργώντας την απόλυτη capsule wardorobe για το φετινό καλοκαίρι.

Στο Mediterranean Cosmos η αισθητική συναντάει την τελευταία λέξη της μόδας και η γνώση -των τάσεων!- είναι πραγματική δύναμη στα χέρια μας. Υιοθετώντας αυτές που μας ταιριάζουν θα περάσουμε το πιο στυλάτο καλοκαίρι της ζωής μας, γεμάτες αυτοπεποίθηση, κομψά fashion items και έχοντας περάσει πολλές διασκεδαστικές στιγμές στο πιο cool εμπορικό κέντρο! Άλλωστε ζούμε σε μία εποχή όπου το να ξεχωρίσεις τις πληροφορίες που αξίζει να συγκρατήσεις μπορεί να σου πάρει ώρες… για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, το www.mediterraneancosmos.gr, είναι το «the place to be» που αξίζει να θυμάσαι.