Summer girls are the happiest… και η νέα συλλογή μαγιό Banana Moon SS21 συμβάλλει σε αυτήν τη χαρά

Διονυσία Καλαποθαράκου
Summer girls are the happiest… και η νέα συλλογή μαγιό Banana Moon SS21 συμβάλλει σε αυτήν τη χαρά

Ολόσωμα και bikinis με ultra-trendy και sporty-sexy χαρακτήρα για όσες ζουν και αναπνέουν για την αίσθηση του θαλασσινού νερού στο δέρμα τους. Το καλοκαίρι είναι εδώ και το αγαπημένο μας swimwear brand μας προτρέπει να το ζήσουμε στο έπακρο!

Υπάρχει ένα groovy τραγούδι από τους LFO και το μακρινό, σήμερα, 1999 που ονομάζεται «Summer Girls». Περιγράφει με τρόπο χιουμοριστικό και ανάλαφρο έναν ατελέσφορο καλοκαιρινό έρωτα και την απογοήτευση που ένιωσε ο νεαρός που τραγουδούσε όταν «το κορίτσι που είχε ‘βγει’ κατευθείαν από διαφήμιση μαγιό απλά εξαφανίστηκε πριν καν τελειώσει το καλοκαίρι». Ακούγοντάς το ξανά και βλέποντας ταυτόχρονα το παρακάτω video από την καμπάνια του αγαπημένου μας lifestyle beach brand, Banana Moon SS2021, δημιουργούμε ξανά το video clip στο μυαλό μας με σημερινά αισθητικά δεδομένα και με μαγιό σαν τα παρακάτω, σαν και αυτά που θα φορούσαν δηλαδή τα πιο κομψά «Summer Girls» σήμερα.



BANANA MOON 2021 3

Ολόσωμα και bikinis με trendy design sporty-sexy χαρακτήρα για κορίτσια που αντιπροσωπεύουν το καλοκαίρι στην πιο ανεπιτήδευτη εκδοχή του. Υψηλής ποιότητας statement μαγιό, εκλεπτυσμένα κοψίματα, boho prints, φωτεινά χρώματα, luxurious υλικά και glamorous λεπτομέρειες με μια δόση αισθησιασμού, περιγράφουν τα καινούρια κομμάτια της συλλογής, η οποία χωρίζεται σε τέσσερις σειρές: στην «Banana Moon», στην «Couture», στην «Teens» και στην «Eco-responsible». Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό όλων; Πως τα μαγιό αυτά κολακεύουν κάθε σωματότυπο και γεμίζουν αυτοπεποίθηση όποια τα φοράει, όποια αγαπάει το καλοκαίρι και όποια ανυπομονεί να κολυμπήσει μέσα στο Banana Moon μαγιό της, στα καταγάλανα νερά των ελληνικών ακτών.

BANANA MOON 2021 5

Αν, λοιπόν, αγαπάς και εσύ -εκτός από τις βουτιές- τα ρετρό ψηλόμεσα bikinis ή τα «τριγωνάκια» με 90s μοτίβα, όπως τα ψυχεδελικά prints και τα tie-dye δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις κάποιο σχέδιο από την «Banana Moon Collection». Η κύρια συλλογή του brand κάνει βουτιά στο καλοκαίρι του 2021 με retro vibes, tropical patterns και crop tops που επιστρέφουν δυναμικά αυτό το καλοκαίρι, ενώ δεν λείπουν από αυτήν τα ψηλόμεσα και balconette μαγιό που αγκαλιάζουν τέλεια τις γυναικείες καμπύλες.

BANANA MOON 2021 7

Aν, πάλι, είσαι ο τύπος γυναίκας που άνετα θα περνούσες το καλοκαίρι σου στη Γαλλική Ριβιέρα και θα έκανες τα μπάνια σου σε κάποιο elegant, τουριστικό θέρετρο, η «Couture Collection» είναι εδώ για εσένα. Αυτή η σειρά της Banana Moon ξεχωρίζει για το κομψό της στυλ, που τελειοποιείται με τα άψογα ποιοτικά υλικά της. Αφρικανικές επιρροές με sunny αποχρώσεις, χειροποίητα prints, σατέν υλικά, χρυσές λεπτομέρειες, δίνουν στη συλλογή σικ και λαμπερό χαρακτήρα. Τη σειρά συμπληρώνει μια σειρά από tunics και φορέματα που θα ολοκληρώσουν με τον πιο stylish τρόπο τα beach looks των γυναικών που δεν φοβούνται να αγκαλιάσουν την πιο θηλυκή πλευρά τους.

Οι μικρότερες ηλικίες αλλά και οι λάτρεις των water sports θα ενθουσιαστούν με την «Teens Collection». Εμπνέεται από την πιο ανέμελη δεκαετία της μόδας, τα 90s’ και είναι πολύχρωμη και funky... σαν τα κορίτσια που την επιλέγουν. Graphic και message prints, color block, tie-dye και υλικά με διαφορετικές υφές, κάνουν τα κομμάτια της συλλογής τα απόλυτα must-haves του καλοκαιριού! Bikini tops με floral και fruity μοτίβα ή tops με σλόγκαν που συνδυάζονται με πολύχρωμα και ριγέ bottoms αλλά και με το αγαπημένο μας denim shorts είναι η τέλεια αφορμή για να ξεκινήσεις να παίζεις ρακέτες και να κάνεις jet ski φέτος το καλοκαίρι.



BANANA MOON 2021 6

Τέλος, επειδή η βιωσιμότητα δεν είναι μόνο τρόπος ζωής αλλά και τρόπος ένδυσης, η «Eco-responsible» σειρά της Banana Moon είναι εδώ για να ντύσει όλες τις γυναίκες με στυλ και οικολογική συνείδηση αυτό το καλοκαίρι. Το brand συνεχίζει να δημιουργεί ηθική μόδα, καθιστώντας προτεραιότητά του την ποιότητα και το well-being, προκειμένου να προσφέρει βιώσιμα και ποιοτικά προϊόντα. Επεκτείνει την eco-responsible συλλογή του με χρώματα που θα φωτίσουν το καλοκαίρι! Vivid αποχρώσεις, μοτίβα και λεπτομέρειες με κοχύλια, ένας συνδυασμός εξωτικών στοιχείων και φινετσάτων λεπτομερειών, είναι τα χαρακτηριστικά της «πράσινης» αυτής σειράς, που θα δώσουν λάμψη σε κάθε καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, προστατεύοντας ταυτόχρονα τον πλανήτη.

Tέσσερις νέες σειρές, όλες με την υπογραφή Banana Moon για τα απόλυτα «Summer Girls» στην ψυχή και στο σώμα. Το καλοκαίρι, άλλωστε, πάνω από όλα είναι συναίσθημα και αυτά τα νέα μαγιό σε προκαλούν να το βιώσεις στο έπακρο!

Info: Ανακάλυψε τις νέες συλλογές Banana Moon @Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι, Ισόγειο), στο www.z-mall.gr αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Μείνε συντονισμένη στις σελίδες της Banana Moon στο Facebook και στο Instagram
Discover more www.bananamoon.gr