Μάθε πώς να συνδυάζεις τα παντελόνια με τα τοπ σου για δημιουργήσεις super cool καλοκαιρινά looks

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μάθε πώς να συνδυάζεις τα παντελόνια με τα τοπ σου για δημιουργήσεις super cool καλοκαιρινά looks

Δύο πολύ βασικά στοιχεία κάθε γκαρνταρόμπας δημιουργούν τις πιο fashionable «μίξεις» αυτήν την εποχή.

Copenhagen str S19 383
Copenhagen str S21 014

Υπάρχουν σχέσεις στη ζωή μας που τη σημαδεύουν για πάντα. Σχέσεις φιλικές, σχέσεις ερωτικές, σχέσεις επαγγελματικές, ακόμα και «Σχέσεις Στοργής» -για να «παίξουμε» και λίγο με τον τίτλο της αγαπημένης δραματικής κομεντί του 1983- και όλες είναι ξεχωριστές γιατί μας διαμορφώνουν ως χαρακτήρες και αφήνουν το στίγμα τους στις ζωές μας όσα χρόνια και αν περάσουν. Κάτι αντίστοιχο δεν συμβαίνει, όμως, μόνο με τους ανθρώπους συμβαίνει και με τα ρούχα, όσο «πεζό» και αν ακούγεται. Υπάρχουν συνδυασμοί στην ντουλάπα μας που δημιουργούν άρρηκτες σχέσεις μεταξύ τους και πάντα «είναι εκεί για εμάς», για να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες όταν απλά δεν έχουμε τι να φορέσουμε. Ένα από αυτά τα style combos που έχουν αναπτύξει «αιώνια σχέση αγάπης», είναι τα παντελόνια με τα τοπ.

παντελόνια, ειδικά σε loose γραμμή για το καλοκαίρι, είναι ό,τι πιο άνετο και ταυτόχρονα stylish μπορούμε να φορέσουμε τις ημέρες που δεν θέλουμε να ασχοληθούμε και πολύ με το look μας. Δεν μας νοιάζει να προσέξουμε αν είναι μαυρισμένα τα πόδια μας ή αν η φούστα μας είναι πολύ κοντή και άρα μη πρακτική για «το τρέξιμο της ημέρας». Μας νοιάζει μόνο να είμαστε κομψές και άνετες. Άρα παίρνουμε το πιο αγαπημένο μας ψηλόμεσο παντελόνι, το συνδυάζουμε με ένα τοπ με δαντέλα, φοράμε από κάτω έναν ζευγάρι εσπαντρίγιες σε neutral αποχρώσεις και είμαστε έτοιμες για να αδράξουμε τη μέρα… με στυλ!

Αν, όμως, ανήκεις στην κατηγόρια που αγαπάει τα 70s και ένα παντελόνι καμπάνα φαίνεται πάντα καλή ιδέα στα μάτια σου, δεν έχεις παρά να φορέσεις το αγαπημένο σου flare jean και να το συνδυάσεις με ένα σατέν τοπ -μονόχρωμο ή floral δεν έχει και μεγάλη σημασία- από κάτω να βάλεις ένα ζευγάρι δερμάτινα, φλατ σανδάλια και να βγεις στους δρόμους της πόλης με την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Αυτό το βασικό style combo που όλες κάνουμε αλλά ασυναίσθητα το θεωρούμε «δεδομένο» και δεν αναγνωρίζουμε πάντα την ενδυματολογική του αξία, μπορεί να σταθεί σωτήριο αυτό το καλοκαίρι και να μας ξελασπώνει κάθε φορά που στεκόμαστε μπροστά στην γκαρνταρόμπα μας και σκεφτόμαστε «τι φοράνε πάλι σήμερα».

Η απάντηση είναι τόσο απλή, όσο είναι και το μυστικό μίας επιτυχημένης σχέσης: φοράμε αυτό που αγαπάμε και μας κάνει να νιώθουμε ωραία μέσα του. Στη δική μας περίπτωση είναι το παντελόνι με το τοπ, στην πρώτη περίπτωση είναι οι θετικοί άνθρωποι που πάντα έχουν χώρο στη ζωή μας. Και επειδή παρακάτω δεν μπορούμε να σου δείξουμε ανθρώπους, θα αρκεστούμε σε δύο αγαπημένους συνδυασμούς που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου όλο το καλοκαίρι. Μία νέα σχέση στοργής, αφοσίωσης και στυλ… μόλις ξεκινάει!

παντελονι καμπανα

#1 Παντελόνι καμπάνα

Το πιο κολακευτικό στυλ παντελονιού για γυναίκες με μεσογειακή σιλουέτα καθώς ισορροπεί το πάνω με το κάτω μέρος του σώματος. Επίσης είναι ιδανικό για τις retro lovers που αγαπούν τη hippie αισθητική το καλοκαίρι αλλά θέλουν ταυτόχρονα να είναι κομψές όλη την ημέρα.

τοπ με δαντελα

#2 Τοπ με δαντέλα

Ένα τοπ από κιπούρ δαντέλα είναι μία διαχρονικά ρομαντική επιλογή για να αναδείξεις το flare παντελόνι σου και να δημιουργήσεις ένα vintage look. Μπορείς όμως να το φορέσεις και με ένα ψηλόμεσο παντελόνι για city cool εμφανίσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες όσο ζεις και αναπνέεις στους ρυθμούς της πόλης.

ψηλόμεσο παντελόνι

#3 Ψηλόμεσο παντελόνι

To πιο πρακτικό στυλ παντελονιού! Μπορεί να φορεθεί με crop top (χωρίς να χρειάζεται να έχεις σμιλεμένους κοιλιακούς), με σατέν τοπ για πιο corporate looks στο γραφείο αλλά και με ρομαντικά μπλουζάκια με δαντέλα σαν το παραπάνω για τις βόλτες σου και τις δραστηριότητές σου στον ελεύθερο χρόνο σου.

σατεν τοπ

#4 Σατέν τοπ

Mία ντελικάτη και σοφιστικέ επιλογή για να είσαι δροσερή και κομψή το καλοκαίρι. Ένα σατέν τοπ φοριέται πρωί και βράδυ, στην πόλη αλλά και το βράδυ στις διακοπές και είναι ό,τι πιο θηλυκό μπορείς να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι με το αγαπημένο σου παντελόνι.