Βρήκαμε το outlet store που έχει τα πιο μοντέρνα καλοκαιρινά ρούχα στις καλύτερες τιμές

Διονυσία Καλαποθαράκου
Βρήκαμε το outlet store που έχει τα πιο μοντέρνα καλοκαιρινά ρούχα στις καλύτερες τιμές

Mπαίνοντας στο www.miamania.com μπορείς να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη, summer wardrobe διαθέτοντας ελάχιστο budget. Όλα αυτά, online, από το σαλόνι του σπιτιού σου!

Η «επιστροφή στην κανονικότητα» συνοδεύεται από μία αίσθηση απελευθέρωσης! Μπορούμε πλέον να ταξιδέψουμε, να διακόψουμε την τηλεργασία και να γυρίσουμε στο γραφείο, να αποκτήσουμε και πάλι κοινωνική ζωή βγαίνοντας έξω για ποτό και φαγητό. Μπορούμε να δούμε τους φίλους μας και όχι να περπατήσουμε απλά κοντά τους στο πάρκο. Μπορούμε να γελάσουμε και πάλι δυνατά και φυσικά μπορούμε να ντυθούμε και πάλι όπως θέλουμε. Γιατί τα loungewear δεν είναι η ενδυματολογική μας ταυτότητα, ακόμα και αν τα υιοθετήσαμε όλους αυτούς τους μήνες. Τα ρούχα που φοράμε στις καθημερινές, αλλά και στις κοινωνικές μας, υποχρεώσεις είναι και αυτά ένας τρόπος έκφρασης της προσωπικότητάς μας και πλέον είμαστε «ελεύθερες» να τον δείξουμε.

https://www.instagram.com/p/CPBIqs2Km3Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιλέκο με διπλό πέτο, LYNNE, από 69,90 € στα 41,94 € και νεγκλιζέ σατέν μπλούζα, LYNNE, από 29,90 € στα 17,94 €

miamania forema

Γι’ αυτό και θα γιορτάσουμε αυτήν τη νεοαποκτηθείσα ελευθερία με το να ψωνίσουμε ρούχα και αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα, αλλά θα το κάνουμε ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα. Πώς μπορούμε να το πετύχουμε αυτό; Πληκτρολογώντας στο laptop μας την παρακάτω διεύθυνση: www.miamania.com.
To νέο, online outlet store των Lynne και BSB φιλοξενεί την τελευταία λέξη της μόδας και μία πλούσια γκάμα από γυναικεία είδη ένδυσης για κάθε εποχή του χρόνου. Κομμάτια διαχρονικά, με μεγάλη έκπτωση, έρχονται σε ένα φιλικό για τον χρήστη διαδικτυακό περιβάλλον ώστε να ψωνίσει σύμφωνα με τις ανάγκες του, τα πιο hot fashion trends αλλά και το budget του. Όλα τα items του e-store έχουν έχουν έκπτωση από 40% μέχρι 60% και έχουν και μια extra έκπτωση 20% με τη χρήση κουπονιού ΜΑΥ20, πριν από κάθε αγορά.

Φόρεμα με κροσέ δαντέλα, BSB, από 109,90 € στα 65,94 €
Σερφάροντας για λίγο στο κομψό και minimal περιβάλλον του που θυμίζει online store του εξωτερικού, βρήκαμε υπέροχα παστέλ κοστούμια για το γραφείο, ρομαντικά floral φορέματα για την επόμενη βάπτιση που είμαστε καλεσμένες, chic maxi dresses για τον γάμο που θα γίνει σε στενό κύκλο και εμείς ανήκουμε μέσα σε αυτόν αλλά και casual denim, trendy tops και T-Shirts για τις urban cool, καθημερινές μας εμφανίσεις.

miamania portokali forema
bsb panteloni

Kαι για να κάνουμε τη ζωή μας ακόμα πιο εύκολη -ναι, δεν μας ήταν αρκετό το ότι ψωνίζαμε τα πιο stylish καλοκαιρινά ρούχα στις καλύτερες τιμές, από το σπίτι μας!- αφιερώσαμε λίγο περισσότερο χρόνο στις κατηγορίες «special price» και «shop by» του www.miamania.com. Στην πρώτη βρήκαμε όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ χωρισμένα ανά χρηματικό ποσό με τιμές που ξεκινούν από 20 και φτάνουν μέχρι 90 Ευρώ. Από το πρώτο group πήραμε άπειρα σκουλαρίκια και μακό, πολύχρωμα T-Shirts και από το τελευταίο το πιο αιθέριo wrap dress που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα. Φυσικά στην «special price» υπάρχει και υποκατηγοριοποίηση των 30, 50, 60 Eυρώ με το κάθε group να περιέχει πολλές, fashionable επιλογές σε tops, φορέματα, παντελόνια, shorts και φούστες.

Πλισέ φόρεμα με δαντέλα, LYNNE, από 69,90 € στα 41,94 €
Αν όμως εσύ θες να ψωνίσεις πιο στοχευμένα και ψάχνεις, παραδείγματος χάριν, florals, resort κομμάτια ή ρούχα για κοινωνικές εκδηλώσεις, δεν έχεις παρά να πατήσεις πάνω στην κατηγορία «shop by» και να δεις τις προτάσεις BSB και Lynne για κάθε ξεχωριστή περίσταση της ζωής σου ή για το συγκεκριμένο trend που θες να υιοθετήσεις χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μία περιουσία.

Υφασμάτινο παντελόνι με ζώνη, BSB, από 69,90 € στα 41,94 €
Το www.miamania.com είναι ο απόλυτος online προορισμός για όσες αγαπούν τη μόδα, το smart shopping και θέλουν να είναι πάντα in fashion, χωρίς κόπο και χωρίς περιττά έξοδα. Ένα outlet store εφάμιλλο αυτών του εξωτερικού περιμένει να το ανακαλύψεις και να «χτίσεις» μαζί του την πιο κομψή, καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Αν αυτό δεν είναι «επιστροφή στην κανονικότητα» τότε τι είναι;