A Dress For The Summer: Maxi φορέματα για maximum στυλ

Διονυσία Καλαποθαράκου
A Dress For The Summer: Maxi φορέματα για maximum στυλ

Aυτό το καλοκαίρι στην attrattivo θα βρεις κομψά, μακριά φορέματα κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις, θα κρατήσεις τη μία άκρη τους στο χέρι σου και θα ζήσεις μαζί τους με στυλ την πιο «καυτή» εποχή του χρόνου.

 DSC0032
 DSC0690
 DSC9690
 DSC9956

H στιγμή που στέκεσαι μπροστά στην ντουλάπα και σκέφτεσαι «τι φοράμε πάλι σήμερα» μοιάζει λίγο με φινάλε rom-com. Σαν το τέλος του «La La Land» όπου η ζωή (που δεν έζησαν) με τον Ryan Gosling, περνάει μπροστά από τα μάτια της Emma Stone. Έτσι και μπροστά από τα δικά σου μάτια περνούν συνδυασμοί ρούχων που κάποτε σου έμοιαζαν επιτυχημένα, φούστες που είχες φορέσει σε ξεχωριστές στιγμές και style combos, όπως jean με T-Shirt, που ξέρεις πως πάντα θα σε βγάζουν ασπροπρόσωπη. Με καμία όμως «σκηνή» δεν νιώθεις πραγματικά ικανοποιημένη και στο φινάλε της δικής σου ιστορίας δεν θες να φοράς κάτι που δεν σε γεμίζει 100%. Τι κάνεις, λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση; Σβήνεις το «παλιό video» και γράφεις καινούργιο με πρωταγωνιστή τη νέα συλλογή της attrattivo για τη σεζόν S/S 2021.

Άνετα shorts, εμπριμέ matching sets, ethnic tops και printed κομμάτια attrattivo περνούν και πάλι μπροστά από τα μάτια σου αλλά εσύ αυτή τη φορά ξέρεις που θα πατήσεις στο pause: στα maxi φορέματα της συλλογής…. στα μονόχρωμα με το εξώπλατο σχέδιο, στα εμπριμέ off shoulder, στα loose με βολάν, στα gipsy με λαχούρια και στα casual denim με κουμπιά! H collection «Hot Summer» του αγαπημένου σου brand είναι γεμάτη από μακριά φορέματα για όλο το καλοκαίρι αλλά και για όλες τις περιστάσεις. Για τις πρώτες μέρες στο γραφείο μετά τη λήξη της τηλεργασίας, για έναν γάμο με λίγους και καλούς καλεσμένους, για την πρώτη φορά που θα πας σε θερινό σινεμά μετά από έναν χρόνο, για ρομαντικό δείπνο και για ένα (καθιστό) ποτό που θα πιες με φίλους, τα maxi dresses είναι η απάντησή σου στην ερώτηση «τι φοράμε πάλι σήμερα». Και είναι η πιο κομψή απάντηση που θα μπορούσες να λάβεις.

Εσύ δεν έχει παρά να επισκεφτείς ένα κατάστημα attrattivo και να διαλέξεις το μακρύ φουστάνι που σου ταιριάζει ή να το βρεις online, σερφάροντας στο www.attrattivo.gr. Στη συνέχεια, ως «σωστή πρωταγωνίστρια» στη δική σου ρομαντική κομεντί, σκέψου πού θες να φορέσεις το συγκεκριμένο. Με ποιο θες να βγεις και πώς θες να περάσεις την ώρα σου μέσα στο πιο αιθέριο κομμάτι αυτού του καλοκαιριού αλλά και κάθε καλοκαιριού. Γιατί το καλό με τα maxi dresses δεν είναι ότι είναι διαχρονικά κομψά και θηλυκά, είναι και το ότι κολακεύουν κάθε σωματότυπο αφού δεν πιέζουν ασφυκτικά τη σιλουέτα, αντίθετα συνοδεύουν τη φυσική κίνηση του σώματος με τρόπο ντελικάτο… σχεδόν κινηματογραφικό.

Και επειδή στην attrattivo δεν αρκεί απλά να αγοράσεις το dream dress σου για φέτος, θέλει να δώσει σε 3 τυχερές την ευκαιρία να κερδίσουν τα δικά τους! Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με το να μπεις εδώ να δηλώσεις μέρος στον σούπερ διαγωνισμό attrattivo x Queen και να κερδίσεις μία από τις 3 δωροεπιταγές των 100 Ευρώ ώστε να αποκτήσεις δωρεάν όσα φορέματα (ή άλλα attrattivo fashion items) θες! Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουνίου! Καλή επιτυχία και να θυμάσαι… για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις! Αυτό ισχύει στους διαγωνισμούς, στις ταινίες, αλλά και στη ζωή!